2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68084 بازدید | 1229 پست
سلام به همه دوستان عزیز . انشالله حال خودتون و بچه هاتون خوب باشه .  دختر من 7 سالشه و از فردا ...

سلام دکتر شیاری درست گفته چونکه این بیماری با تشدید حساسیت زودتر برمیگرده مثلا هر وقت که دختر من علائم نزدیک شدن به تبها را پیدا میکنه وقتی که یک داروی ضد حساسیت مثله دیفن هیدرامین بهش میدم تب برای چند هفته عقب میفته ولی اگر چیزهایی مثل کاکائو و سس گوجه و پیتزا و ... غیره به دخترم بدم تبها خیلی سریعتر برمیگردن این بیماری یک بیماری خود التهابی هست یعنی بدن به اشتباه شروع به التهاب در لوزه ها میکنه این یعنی اگر بچه شما یک سرماخوردگی ساده هم بگیره سیستم ایمنی بدنش بسیار شدید فعال میشه و با اینکه یه ویروس ساده گرفته اما اون تبدیل میشه به یک تب شدید که همون تب دوره ای هستش پس مطمئن باشید دکتر به شما درست گفته بعضی از بچه ها هم قبل از تب کردن علائمی شبیه حساسیت مثله عطسه های مکرر از خودشون نشون میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه دوستان عزیز . انشالله حال خودتون و بچه هاتون خوب باشه .  دختر من 7 سالشه و از فردا ...

به نظر من بی اشتهایی دخترتون به خاطر قرص پنتوپرازول بوده چونکه اسید معده را خنثی میکنه از سایمتیدین به جاش استفاده کنین سایمتیدین بهتره دختر من دو ساله استفاده میکنه و هیچ تاثیری روی اشتهاش نداشته.

سلام 

دختر من ۲ سال و پنج ماهشه ، بچه که بود آلرژی به پروتئین گاوی داشت . اخیرا چندماهی بود که تقریبا با فاصله ی منظم تب میکرد و جز التهاب گلو مشکل دیگه ایی نداشت میبردم دکتر بهش بروفن و ازیترومایسین میدادن میگفتن عفونت گلو در حالی که نه با مریض اینجوری ارتباط داشت نه در معرض هوای سرد قرار گرفته بود (یه جا هم خوندم بچه ها معمولا تا ۵ سالگی عفونت گلو نمیگیرن) حین مریضی تا وقتی تبش رو کنترل میکردم به اندازه ی همیشه شیطنت و بازیش رو داشت ، هر سری هم تبش 3_4 روز طول میکشید طی مریضی هم اشتهاش رو به غذا و مایعات از دست میداد ، تا اینکه ماه قبل همینجوری شد و بردم پیش دکتر گفت شاید کرونا باشه گفتم نه گمون نکنم چون الان چند وقته هر ماه همین طور میشه اینو که گفتم دکتر گفت پس احتمال داره تب دوره ایی باشه نسخه های قبلی رو چک کرد دید داروها همیشه مثل هم بوده برای تب و تورم گلو ، بهش پردنیزلون ۵میلی گرم داد ، همین که دادم نیم ساعت بعد تب و مریضی و بی اشتهایی کامل رفت . 

سری بعد هم که چند روز پیش مریض شد با همون علائم  برای اینکه مطمئن شم باز بردم دکتر دقیقا علائم قبل رو داشت ، همون قرص فورا خوبش کرد . حالا کرونا کمتر شه میخوام ببرم درماتولوژیست کودکان ، شنیدم دکتر شیاری خوبن .

ان شاالله که چیز بدی نیست حالا که خدا رو شکر تشخیص دادن . 

امیدوارم همه ی بچه ها خوب باشن همیشه

سلام عزیزم ممنون از اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتید

میشه بگید دکتر چه رژیمی دادن واسه گل دخترتون ؟ چون دختر منم بچه بود آلرژی پروتئین گاوی و رفلکس داشت الان تب دوره ایی گرفته 

سلام  دختر من ۲ سال و پنج ماهشه ، بچه که بود آلرژی به پروتئین گاوی داشت . اخیرا چندماهی بود که ...

اینجا خیلیا تب دوره ای بچشون با هومیوپاتی درمان شدن

اگه خواستین با یک پزشک هومیوپات تماس بگیرین

دوستان هومیوپاتی متاسفانه روی دختر من تاثیر منفی داشت فاصله تبهاش رو کم کرد و شدتش رو بیشتر . یه سری علایم جدید هم بهش اضافه کرد مثل اسهال و راش پوستی و خارش و .... .الان بعد از گذشت شش ماه دیگه می خوام داروش رو قطع کنم. من به توصیه بعضی از دوستان همین تاپیک پیگیر هومیوپاتی شدم که بندگان خدا نیت خیر داشتن . ولی خب بدن بچه ها با هم متفاوته که روی دخترم نتیجه نداد.ترجیح دادم تجربه خودم رو اینجا مطرح کنم شاید به درد کسی بخوره. به نظرم دوستانی که قصد درمان با این روش رو دارن بیشتر تحقیق کنن .

دوستان هومیوپاتی متاسفانه روی دختر من تاثیر منفی داشت فاصله تبهاش رو کم کرد و شدتش رو بیشتر . یه سری ...

سلام خوب هستین

اما کاش کمی هم صبر کنین

دکترشون چی میگن راجع به زمان درمان که مثلا چقدر طول می کشه درمان بشه

و یکیم اینکه شما مطمئنید تب دخترتون تب دوره ای هست؟ یا تب مارشال؟

والا من سری دومه از دکتر داستان دارو می گیرم

رو دختر من که نتیجه داده فعلا

قبلا فاصله تبهاش ۳۵ تا ۴۰ روز بود

ولی امروز از آخرین تبش ۴۵ روز میگذره

من احساس میکنم داروهاش نتیجه داده

به نظر من بی اشتهایی دخترتون به خاطر قرص پنتوپرازول بوده چونکه اسید معده را خنثی میکنه از سایمتیدین ...

ممنوناز راهنماییتون . من سر خود قرص مونته لوکاست و شربت کلسیم رو قطع کردم ! ولی این سری برم دکتر حتما بهشون میگم . 

سلام عزیزم ممنون از اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتید میشه بگید دکتر چه رژیمی دادن واسه گل دخترتون ؟ چو ...

اولین جملشون این بود :هر انچه در سوپر مارکت هست ! انواع و اقسام کیک و بیسکوییت . شیر ماست دوغ خامه پنیر کره بستنی پنیرپیتزا . تمام نوشیدنیهای صنعتی . انواع سس. کالباس و سوسیس. گوشت گاو و گوساله و میگو . میوهای خربزه و توت فرنگی و کیوی . بادام زمینی  بادام هندی  پسته کنجد . شکلات و کاکائو

گفتن اگر شیر شتر یا بز یا گاومیش پیدا کردین بهش بدین که من پیدا نکردم 

که من خودم چیزهای دیگه از جمله ادویه و گوجه رو هم حذف کردم . 

سلام خوب هستین اما کاش کمی هم صبر کنین دکترشون چی میگن راجع به زمان درمان که مثلا چقدر طول می کشه ...

بله عزیزم. تب دخترم دوره ای هستش و مارشال..طبق تشخیص پزشک روماتولوژی...دکتر داستان ابتدای درمان هومیو گفتن که هفت ماه طول میکشه تا کامل خوب بشه که متاسفانه این طور نشد...خدا رو شکر که کوچولوی شما بهتر هست عزیزم 

بله عزیزم. تب دخترم دوره ای هستش و مارشال..طبق تشخیص پزشک روماتولوژی...دکتر داستان ابتدای درمان هومی ...

من جای شما باشم ادامه میدم

چون بیشتر راهو اومدین حالا یکی دوماهم صبر کن ببین شاید خوب شد

شما هم به دخترتون فاموتیدین بدین اینم تاثیر داره برا تاخیر تب.

والا راستش الان ۵،۶ روز از وقت تب دخترم گذشته که اونم نمی دونم تاثیر داروهای دکتر داستانه یا فاموتیدین