2821
2789
عنوان

شوهرم دوستم نداره

593 بازدید | 21 پست

من دو تا پسربچه پشت هم دارم یکی بیست ماهه یکی شش ماهه. امشب با شوهرم سر یه قضیه ای بحثمون شد برگشت بهم گفت تو اصلا زن زندگی نیستی من نه صبحانه دارم نه نهار نه لباس اتو شده. در حالی که از اول زندگیمون همیشه صبحانشو تنها میخوره و صبح خیلی زود. نهارش هم همیشه آمادست وقتی از سر کار میاد. لباساشم از اول همیشه خودش اتو میکرد من نمیدونستم ناراضیه از این چیزا. امشب که اینطوری گفت با خودم میگم شاید توقعات دیگه ای هم داشته که من براش فراهم نکردم اینا باعث شده منو دوست نداشته باشه. به نظر شما زن زندگی چه جوریه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مثل بابای من بخاطر فوت مامانم همه چی افتاد رو دوش منه ۱۷ ساله 

اولش کمکم می‌کرد تو کارهای خونه خودش هااا مثلا لباس خودشو می‌شست بعد تو اعصبانیتش  میزد تو سرم که اره خودم لباس هامو میشورم یکی نیست بهش بگه وظیفته🙂

ب نظر من همسرت دلخور بوده یچی پرونده.ب دل نگیر اما سعی کن کارها و مشغله های زندگی و بچه های کوچولو ب ...

نمیدونم از چی دلخوره. همه تلاشمو میکنم که چیزی کم نذارم ولی خیلی باهام بد برخورد میکنه

اتفاقا همین حرفو گفتم میگه اینا که گفتن نداره همه زنها این کارا رو میکنند

بگو خب تو چرا ماهى صد ميليون نميزنى به حسابم اخه چرا تو از بيرون شام و گل نميگيرى ?! چرا نميدونى همه مردا ميدونن اينكارا رو بايد كنن

شوهرت انگار عین زن ها نیاز داشت با سکوت و رفتارش بفهمی دردش چیه و حرف زدن بلد نیست

این خیلی بده. من باید بدونم نیازهاش چیه ولی اون همش میگه چرا باید همه چیزو به تو گفت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز