2777
2789
عنوان

کمکم کنید خیلی نگرانم

106 بازدید | 49 پست
سلام.من بعد از مدتها انتظار این ماه باردار شدم اما تو هفته پنج سقط شد. یعنی اصلا بارداری رو درک نکردم. سوالم اینه مگه نباید خونریزی داشته باشم؟ هیچ خبری از خونریزی نیست.از روی آزمایش بتا فهمیدم سقط شده. کی باید پریود بشم؟ خیلی نگرانم.به دکتر خودم دسترسی ندارم رفتم پیش یکی دیگه فقط تا تونست منو ترسوند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بتات چجوری بود ....واسه سقط ماه اول حتما باید خونریزی داشته باشی آخه ....سقط نکردی که
  به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
پس هنوز سقط نشده
👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
سقط بشه لخته دفع میکنی
👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
الان خونریزی نداری دیگه؟؟