2777
2789
عنوان

شیردهی بعد از سزارین (تجربه من)

1025 بازدید | 8 پست

دوستان من ۸روز زودتر از موعد زایمان سزارین شدم

و خب مول همه خانوما مشکل شیردهی داشتم

چون دوس داشتم خودم به نی نیم شیر بدم

با راهنمایی اطرافیان و دکترم بعد از چند روز شیرم به اندازه کافی رسید

خواستم تجربمو واستون بنویسم تا هرکسی مثل من نگران شیردهی به فرشته کوچولوش بعد از سزارینه ازش استفاده کنه

❤️من از قطره شیر افزا استفاده کردم اما خب بنظرم تاثیر خاصی واسه من نداشت

❤️به پیشنهاد دکتر متخصص اطفال به قرص خریدم  به اسم لاکتاول که بنظرم عالی بود روزی دوتا یکی صبح یکی شب خوردم عکسشو میزارم واستون

❤️همزمان یه پودری خریدم به اسم لیدی میل که اونم روزی دوبار هر بار دو پیمونه توی اب گرم خوردم فوق العاده بود بنظرم اونم عکسشو میزارم

❤️از عطاری (زیره-رازیانه-زنیان) خریدم آسیاب کردم  بعد از صبحانه ناهار شام یه قاشق مرباخوری با اب گرم میخورم(مقدار رازینه دو برابر زیره و زنیان)

من همزمان از این سه تا نتیجه گرفتم امیدوارم به درد شماهم بخوره

یکی از اطرافیان شیرش کم‌بود دکتر اطفال بهش قرص متوکلوپرامید داد

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ۳روز از زایمان خود شیر میاد اغلب فوران میکنه

ولی بعضیا ممکنه شیر کم باشه ک خوردن همینایی ک گفتید تاثیر داره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
یکی از اطرافیان شیرش کم‌بود دکتر اطفال بهش قرص متوکلوپرامید داد

قرص تهوع نیست؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
قرص تهوع نیست؟

بله برا تهوع هستش ولی نمیدونم چه تاثیری رو شیردهی داره بزا تجویز کرده بود میگفت خوب بوده

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
بله برا تهوع هستش ولی نمیدونم چه تاثیری رو شیردهی داره بزا تجویز کرده بود میگفت خوب بوده

احتمالا تاثیر داره دکترا بهتر میدونن