2777
2789
عنوان

خانما ما خیلی وضعیت مالیمون بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 21 پست
دیشب بیرون بودم به خدا بیشتر مغازه ها خالی از مشتری ملتم اونا که بیرونن فقط مثل من میتابن چیزی نمیخر ...

ممنون گلم، چند ماه دیگه قرداد خونه و مغازه تموم میشه و ما هیچ پولی نداریم ک روی پول پیش بذاریم

من ک اصلا چیزی نخریدم برام مهم نبود فقط میگم خدایا خنده هام کم نشه 

ایولااا الهی کم نشهههه واقعا🙏

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم، چند ماه دیگه قرداد خونه و مغازه تموم میشه و ما هیچ پولی نداریم ک روی پول پیش بذاریم

خیلی سخته خیلیییی. انشالله خدا از بی گمونی گمونش کنه براتون یعنی از غیب براتون برسه عزیزم🙏🙏🙏

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
من ک اصلا چیزی نخریدم برام مهم نبود فقط میگم خدایا خنده هام کم نشه 

خواهر بدن مردم فقر غذایی میگیره ، خنده چطور کم نشه وقتی ک من دلم بچه میخواد و عقلم میگه نمیخواد ، بی پولی خییییییلی بده

پس ما چطور زندگی کنیم، نمیتونیم مغازه ای ک دار و ندارمونه رو ول کنیم، ماهی ۱۵ تومن قسط داریم ، خرج ز ...

والا چی بگم خود منم هیچ عیدی به اندازه امسال دستم خالی نبوده 

می‌دونم سخته نمی‌خوام شعار بدم ولی امیدت بخدا باشه هرچی هم بخواد بشه که فقط تو تنها نیستی این همه آدم همشون کاسبیهاشون خراب شده حتی کارمندان هم درامدشون ثابته جوابگو مخارجشون نیست

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️