2777
2789
عنوان

خانما ما خیلی وضعیت مالیمون بد شده

285 بازدید | 21 پست

شوهرم مغازه فنی داره ولی روز ب روز مردم بی پول تر میشن و کاسبی مام بدتر ، دیگه نمی رسیم قسطامونو بدیم ، خیلی ناامیدم ، من روزای سختم خیلی بیشتر از خوشیام بوده ولی اینجوریشو ندیده بودم ، احساس می کنم کله م داره میترکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطراف ما که همه مغازه خلوت و اصلا شلوغی سالهای قبل نیست مثلاً بعد از سه سال که کرونا رفت انتظار عید با شکوهی داشتیم

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
مکانیکه

کاسبیها همه داغون شدن تورم قدرت خرید از مردم گرفته متاسفانه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
کاسبیها همه داغون شدن تورم قدرت خرید از مردم گرفته متاسفانه

پس ما چطور زندگی کنیم، نمیتونیم مغازه ای ک دار و ندارمونه رو ول کنیم، ماهی ۱۵ تومن قسط داریم ، خرج زندگی ام ک بالاس، بماند تفریح و دکتر و غیره ، این زندگی نیست بخدا جهنم برامون ساختن

دیشب بیرون بودم به خدا بیشتر مغازه ها خالی از مشتری ملتم اونا که بیرونن فقط مثل من میتابن چیزی نمیخرن 

یه جا رفتم کفش ببینم سگک روشو دلم نخواست به خدا کفش فروشه گفت الان سگکشو میکنم فلان میکنم یعنی دنبال مشتری التماس میکنن خدایی

خدا خودش برا همه مون درست کنه انشالله

الهی خدا به دلت نگاه کنه عزیزدلم و روزیتون پر برکت باشه🙏🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
دیشب بیرون بودم به خدا بیشتر مغازه ها خالی از مشتری ملتم اونا که بیرونن فقط مثل من میتابن چیزی نمیخر ...

من ک اصلا چیزی نخریدم برام مهم نبود فقط میگم خدایا خنده هام کم نشه 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍