2777
2789

سرکار کذاشتی؟؟

پ من چرا پیدا نمیکنم

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تاپیک هام مشخص نیس؟ بزن رو اسمم میاد 

اره ولی خبری از زدن نیس

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
در چه حد و سر چی؟!

چرا تاپیک من پاک شده ؟؟؟ شما علتشو میدونید؟؟ کامل توضیح داده بودم ، دوست پ من خیلی شکاک و بد دل همش تهمت میزنه که من رفتم…. قهر کرد ۶ روز جوابمو نداد بعد اومد کلی گریه کرد چند ساعت که ببخشمش بهم تهمت زده ولی من سرد شدم بهش گفتم مگه تو نمیگی من ج… دست بردار زد تو دهنم

ببین کلا اینجا جای مناسبی برای سوال هایی که میکنی نیست

دوستانه بهت بگم

تاپیک هاتو خوندم و متوجه شدم که رابطه عمیق و صمیمی دارید حتی باهم زندگی هم کردید ببین عزیزم کلا دعوا تو زندگی همه زوج ها هست زد و خورد هم پیش میاد ۱۰۰٪ اما اصولا میگن قبل ازدواج اصلا نباید صورت بگیره این دست بلند کردن و موافقم

باید رفتارت رو کاملا باهاش تغییر بدی یعنی تموم کنی کاملا تا متوجه جدیتت تو این مسئله بشه اصلا باهاش سریع اوکی نشو

بگو اصلا میخوام با اون خواستگارم ازدواج کنم

مهرت رو عوض کن و حق طلاق هم بگیر

الان اینجا میان تهش موضوع رو ربط میدن به بکارت مسخره

مشاوره برو حتما هم خودت و هم با دوست پسرت

وای الان دیدم چرا پاک شده ممکنه نی نی یار پاک کرده باشه؟ اخه حرف بدیم توش زده نشد حالا نیستش

شاید

ببین کلا اینجا جای مناسبی برای سوال هایی که میکنی نیست دوستانه بهت بگم تاپیک هاتو خوندم و متوجه شد ...

بله بعضی ها مسخرم کردن یا توهین کردن ،مرسی خیلی بهم کمک کردید خودمو پیدا کردم چند روزه ، درمورد بکارت هم میخوام به خواستگارم بگم برم ترمیم کنم یا اصلا بهش نگم برم ترمیم کنم خیلی پشیمونم من فقط دیگه میخوام راه درست برم بخدا اگه خواستگارمم نشه اصلا سمت هیچ پسری نمیرم خیلی پشیمونم کاش خدا منو ببخشه اینقد راه های اشتباه رفتم و سرکش بودم ،کاش خواستگارم ولی اوکی بشه چون خیلی پسر با اخلاقیه آشنایت دورادوری داریم خانوادش خیلی محترمه با فرهنگن دنیا دیده هستن ، الان خیلی احساس خوبی دارم خیلی سبک شدم که آدم سمی رو حذف کردم،دوست پ میگفت باید ۱۴ سکه مهرت باشه من خیلی بدبختیشو کشیدم ، من دایم بهم دو ماه پیش زنگ زد که بره دنبال داداشم گفت داداشت کجاس گفتم دایی من با دوستم بیرونم برو‌خونمون دایی من خوش خندس کلا  بعد که قطع کردم گفت تو با دایت یه چیزای یواشکی داری حتما میخواسته راجب دوست پسرای دیگت بگه حتما برات مردو پسر میاورده ، بعد دو تا مرغ خریده بود برای سگام وقتی منو پیاده کرد جلو همه مرغا رو پرت کرد تو کوچمون گاز داد رفت بعد من افتادم به معذرت خواهی، این دفعه یعنی ۷ روز پیش من پامو از کفش در اوردم گذاشتم رو صندلی برگشت گفت اینجوری نشستی حتما با خالتو دختر دایت مثل ویدا (شاخ اینستا که لات و ارازله ) اینجوری میشستید با مردا مشروب میخوردید اینو که گفت قهر کردیم ۶ روز جواب زنگمو نداد فقط چندتا تهمت زد که تو شب تا صب ها میری …. ،دو شب پیش اومد ببینه منو بعد چند ساعت عذر خواهی کرد گریه کرد به پهنای صورت زجه زد که کات نکنیم ولی هنوز سر حرفاش بود که من خیانتکارم، منم گفتم نه تو با آدمی که شب تا صب میره… چیکار داری یدونه زد تو دهنم ، بعد همون شب داشت به یه آقای فقر نیازمند پول میداد آقاهه گفت حاج اقا ممنون منم فکر کردم اسمشو داره میگه گفتم این آسمون میدونس گفت…. اقا بعد گفت شما اسم منو میدونی آقاهه کفت نه من بهت گفتم حاج اقا بعد رو‌کرد تو صورتم گفت چرا گوه میخوری منو همچین آدمایی نمیشناسن تو این شهر آدم های گنده میشناسن ،کلا از چشمم افتاد ازش سرد شدم