mahbanoo20 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 3925 عنوان خانمایی که کیک خامه ای درست میکنن یه لحظه میشه بیاین؟ 70 بازدید | 5 پست من کیکمو آستر کشی کردم خامه اضافه اومده میخوام نیم ساعت یک ساعت دیگه کاور کنم بنظرتون بزارم یخچال یا فریزر که خراب نشه فرمش؟ همیشه اندازه فیلینگ و آستر درست میکنم بعدا برا کاور فرم میدم الان اضافه اومده میترسم فرمش از بین بره 1401/12/22 | 19:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هرمیون4 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 7795 من تا چند روز میذارم یخچال موردی پیش نمیادفقط تو ظرف در دار بذار بو یخچال نگیره به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔 بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
mahbanoo20 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 3925 من تا چند روز میذارم یخچال موردی پیش نمیاد فقط تو ظرف در دار بذار بو یخچال نگیره فرمش خراب نمیشه یعنی؟؟ لازم نیست دوباره با همزن بزنم؟
هرمیون4 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 7795 فرمش خراب نمیشه یعنی؟؟ لازم نیست دوباره با همزن بزنم؟ نه من خامه فرم گرفته آماده میخرمتا حالا خراب نشده به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔 بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
mahbanoo20 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 3925 نه من خامه فرم گرفته آماده میخرم تا حالا خراب نشده از کجا میگیرین؟ من یکبار از قنادی گرفتم رسیدم خونه آب شده بود مم شرکتی استفاده میکنم
هرمیون4 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 7795 از کجا میگیرین؟ من یکبار از قنادی گرفتم رسیدم خونه آب شده بود مم شرکتی استفاده میکنم از قنادی به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔 بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند