2777
2789

من کیکمو آستر کشی کردم خامه اضافه اومده میخوام نیم ساعت یک ساعت دیگه کاور کنم بنظرتون بزارم یخچال یا فریزر که خراب نشه فرمش؟ همیشه اندازه  فیلینگ و آستر درست میکنم بعدا برا کاور فرم میدم الان اضافه اومده میترسم فرمش از بین بره

من تا چند روز میذارم یخچال موردی پیش نمیاد

فقط تو ظرف در دار بذار بو یخچال نگیره

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرمش خراب نمیشه یعنی؟؟ لازم نیست دوباره با همزن بزنم؟ 

نه من خامه فرم گرفته آماده میخرم

تا حالا خراب نشده

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
از کجا میگیرین؟ من یکبار از قنادی گرفتم رسیدم خونه آب شده بود مم شرکتی استفاده میکنم

 از قنادی

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته