2777
2789

ترو خدا هرکی هر راه اسونی بلده بهم بگه 

تو تاپیکهای قبلیم گفتم دختر عمه جادوگر و دخترش که هردو 45/75سالشونه بختمو تو چله انداختن نزدیک 12سال پیش با چله نوازد دختر عمم شکایتشون کردم به خدا  الان کلی خاستگار دارم ولی هیچکدوم سر نمیگیره

تو اینترنت خوندم دختری که کلا خاستگار نداره یا خییلی کم داره بختشو طلسم کردن

ولی دختری که خاستگار داره ولی سر نمیگیره بختش تو چله افتاده سنگینی روشه

الان من اینجورم. ترو قران کمکم کنین داره سنم میره بالا خیلی نگران ایندمم. خونه پدری هم پوسید دلم😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ تا سوره یاسین به نیت شهید ابراهیم هادی ،دست جمعی باید بخونید

ما که حاجت میگیریم همیشه از این شاید انشالله حاجت بگیری

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
چله طه هرچی جادو وطلسم رو از بین میبره و  همسر خوبی گیرت میاد

چجوریه

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
چند سالته

33سالم شده 

از 15سالگی جلو ازدواجمو گرفتن 12سال هم بیشتره عروس عمم دیدتشون که دارن جادو جنبل انجام میده تو اتاق تاریک با نوازد چهل روزه 😑😑😑😑

چجوریه

۴۰ بار سوره طه رو بخون با وضو مهمه  ومدلش اینه ک متوصل ب خدا بشی 

پری شدی نخون ادامشو بزار بعدش 

روزی ۱بار  

بعد از هربار خواندن برای ازدواجت دعا کن 

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
ینی عمدا اینکارو کردن؟  چند سالته؟

اره عمدا چون از 15سالگی منو میخواستن برا پسر عمم سر همین که همه میدونن اهل جادو جنبلن و شخصیتشون افتضاح بود جواب کردم  ازم کینه به دل گزفتن کلا ازدواج نکنم

از یکی شنیدم گفت عمم دعا کرده تا سرم زندس ازدواج نکنم😔😔😔

منم همینطورم بخداخیلی خواستگاردارم اماسرنمیگیره

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
۴۰ بار سوره طه رو بخون با وضو مهمه  ومدلش اینه ک متوصل ب خدا بشی  پری شدی نخون ادامشو بزا ...

بعد ازدواجش درآینده خوب میشه

یا خواستگار پیدا میکنه این ختم

۴۰ تا سوره یاسین به نیت شهید ابراهیم هادی ،دست جمعی باید بخونید ما که حاجت میگیریم همیشه از این شای ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده 

ولی دسته جمعی کسی و ندارم😞😞😞