2777
2789

خیلی حرص خوردم امروز خیلی هم دعا کردم پیدا بشه اما خبری نشد شوهرم گفت مغزی قفل رو عوض میکنم اما بازم ناراحتم کاش بیارن پس بدن کلید رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐🤣اگه میخواستن پس بدن پس میدادن همون موقع ناراحتی نداره گل..جون آدم که نیس عوض می‌کنی می‌ره پی کارش

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

به نظرم‌اگرکلید رو  آوردن ،بازم مغزی اش رو عوض کنید ،ممکنه اگر غریبه باشن از روی کلید ساخته باشن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

😐🤣اگه میخواستن پس بدن پس میدادن همون موقع ناراحتی نداره گل..جون آدم که نیس عوض می‌کنی می‌ره پی کار ...

آخه کلید قفل خونه کلید آپارتمان هم هست واقعا درک نمیکنم کلید برای چی برداشتن

برا ما چند بار کلید واحدمون از پشت رو در مونده بود صبح ک همسرم میخواست بره سرکار دید☹️

واسه ما روی در آپارتمان جا مونده واقعا اعصابمون خرد باز الان شوهرم زنگ زد پرسید خبری نشده