2777
2789
عنوان

با دختر کوچیکم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 148 پست

استارتر اول از همع روانشناس حتما برو ک روح خودت خراب نشه 

ب روانشناس هم بگو ک کمکت کنه کنترل کنی خودت ک نزنی و داد نزنی. 

بعدم حتمااااا معذرت خواهی کن بغلش بکن

اگر اینکار نکنی و معذرت خواهی نکنی فکر میکنه بزرگترا اشتباه نمیکنن. فکر میکنه هرکسی میتونه ب بدنش دست بزنه و کتکش بزنه. 

درسته لوسه اما بهش یاد بده بدنش مال خودشه و هرکس حتی مامانش حق زدنش نداره. 

دو روز دیگ از شوهرش یا دوستاش کتک نخوره. 

یا بچه هاش نزنه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
عزیزدلم شما خودت بچه سه ساله داری میتونی بزنیش؟؟؟؟  من با استارتر مشکلی ندارم راهنماییشم کردم ...

نه نمیزنم ولی شده دعواش کنم عزیزم 

منم نگفتم اشتباه گفتین ولی خب طرز بیانتون میتونست جور دیگه هم باشه 🤍⚘

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیزنم ولی شده دعواش کنم عزیزم  منم نگفتم اشتباه گفتین ولی خب طرز بیانتون میتونست جور دیگه ...

پیش میاد دعوا 

خدا حفظش کنه❤️

مرسی از تذکرتون، من اصلا با استاتر مشکلی ندارم عزیزم حواست هست. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
پیش میاد دعوا  خدا حفظش کنه❤️ مرسی از تذکرتون، من اصلا با استاتر مشکلی ندارم عزیزم حواست هست. ...

ممنونم همچنین ❤

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
عزیز دلم شما چقد مهربونین❤❤❤واقعا منم مثه دخترتون سوپرایز شدم قلبمو کلی اکلیلی کردی امشب 

قربونت عزیزم واقعا خیلی پشیمون شدم که چرا اینکارو کردم آخه بچست چه میفهمه که بعدا میخریم بقول کاربرای گرامی

استارتر اول از همع روانشناس حتما برو ک روح خودت خراب نشه  ب روانشناس هم بگو ک کمکت کنه کنترل ک ...

حتما عزیزم ممنون از راهنماییت . معذرت خواهی کردم ازش اونم معذرت خواهی کرد  

الانم دیر نشده ببر دکتر عمومی هم ببری اوکیه

بردمش سه تا شربت داد ‌گفت سوپ رقیق کم کم بهش بده ،ماشاءالله از اونجا که زدیم بیرون چنان سرحال شد که حد نداره اومد خونه دو ظرف سوپ خورد 🙂بابام همیشه میگفت بچه هامن برسن دم بیمارستان (مطب)خوبو سالم میشن