2777
2789
عنوان

با دختر کوچیکم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3419 بازدید | 148 پست
اتفاقا من نمیزنم زیاد بچه رو همه میگن لوس کردی دخترتون هرکار میکنه قربون صدقه اش میری ولی دیگه الان ...

جایی ک باید جدی باشی نیستی جایی ک نباید جدی باشی هستی. 

شما قبل بچه دار شدن راجب تربیت بچه تحقیق نکردی عزیزم؟ 

من زیاد نمیزنم یعنی من میزنم فقط هرروز نمیگیرمش ب باد کتک. 

خب شما میری بیرون با ی نفر کلی وسیله میخره شما هرچی میخوای نمیخری فقط ی چیز میخری اون زیاد خریده دلت نمیخواد؟ اگ تو زنی میتونیدتحنل کنی اون بچس نمیتونه. 

شما ک بچه دار شدی نمیدونستی نمیتونی جلوی خودت بگیری کتکش نزنی؟ 

حالا الان ک میدونی عزیزم. الان جلو خودت بگیر از دلش در بیار. 

روانشناسم ببرش ک انقدر اذیتت نکنه و لوس نشه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پس کار خوبی کردی

از دلش در بیار برو باهاش بازی کن واسش کادو بخر بهچست نمیفهمه که 

الان کتک زدی  چی شد فقط یه تصویر بد از مادرش در آینده خواهد داشت

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن
همین رو یاد نمیگیره دیگه چکار کنم اینقدر لجبازه . منم میتونستم بخرم براش ولی چون به حرفم گوش نداد د ...

پسر وسطی منم خیلی بده هرچی میبینه میخواد  اوایل بچه بود اسیر بودم الانم ۸ سالشه همونه مثلا این مغازه خرید مغازه بعدی چیزی خریده رو میندازه یه چی جدید میخواد باباش خیلی لوسش میکرد بهش بها میداد  همینجور بار اومد حالا واکنشی نشون نمیدم محلش نمیدم قهر میکنه غر میزنه ولی یادش نمیره همش التماس که بخر ولی بده هرچی میبینه میخواد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
خب این دختر من هر کی ماشین روشن کنه هرجا بخواد بره اولینفر نشته تو ماشین که بره همیشه هم من به حرفش ...

حق داشتی بابا 

من نمیدونم چرا ما اینطوری نبودیم 

کلا خواهر برادرامم اینطور نبودن 

مادر هم ادمه ی صبری داره همیشه هم بحرف بچه باشی راهشو یاد میگیره ک جطور حرفشو ب کرسی بشونه

عزیزم شما خودت مادری  فکر نمیکنی دلیل لج کردن این بچه چیه؟  الان بهتر میشه یعنی؟ ن عزیزم ...

من که نگفتم زدنش خوب بوده. گفتم برش می گردوندی.

ببین، بچه خودم انقد لجبازه، توی فامیل مشهوره. 

یه وقت آدم مجبوره با دیگران بره خرید... بچه باید یاد بگیره به زور چیزی رو نگیره. این بچه هم داشته شاید امتحان می کرده مادرشو که اگه کولی بازی در بیاره، جواب می گیره یا نه. بهترین راه، این بود اگه میتونه برگرده خونه و بهش بگه چون کار بد کردی،بر گشتیم.

من خودم اینطوری چند بار انجام دادم، بچه م لجبازی ش خیلی کم شد. و یاد گرفت به زور نمیتونه چیزی ازم بگیره یا بیرون کولی بازی در بیاره. چون خودش ضرر می کنه.... الان یه وقت می ریم بیرون می دونه که الان قراره چیزی براش بخرم یا نخرم. حتی درک‌می کنه الان وقت ندارم ... یا امروز نوبت خرید داداششه.

الان نمیدونم کجای حرفم شما رو ناراحت کرد!