2777
2789

سلام خانوما سال هاست که میخوام ی موضوعی را یادآوری کنم، نمی‌دونم ترس از حرف زدن در موردش یا ترس از قضاوت که سکوت کردم. اما به صورت سر بسته می‌خوام بگم که در تقویم ما یک هفته وجود داره به نام هفته مسمومیت با مواد شوینده😌 می‌دونم که اکثر شما نمی‌دونید که مواد شوینده بخصوص جوهر نمک و سود چه خطراتی را برای خودتون و بخصوص بچه ها داره، 

سالانه تعداد زیادی بچه به خاطر مصرف (بلع ) این مواد دچار سوختگی از ناحیه مری یا شایدم مرگ می شوند. حتی افراد بزرگسالان هم از این امر مستثنی نیستند. 

خواستم بگم که مصرف این مواد یک عمر بچه ها را با مشکل مواجه می کنه لطفا، لطفاً لطفاً در دسترس بچه ها قرار ندید. 

بطری خالی جوهر نمک را داخل حیاط رها نکنید

در بازی جرات و حقیقت 😐 جوهر نمک یا هر ماده شوینده دیگه نخورید به خاطر اینکه بگند شاخید

مواد شوینده را داخل بطری های خوراکی نریزید( اشتباهی مصرف بشه). 

متاسفانه در جامعه ما اطلاع رسانی زیادی وجود ندارن و از روی ناآگاهی خیلی اتفاقات رخ میده، 

فقط بگم که بدترین اتفاقی که میتونه برای یک انسان بیفته همین سوختگی مری هست که یا باید چندین بار بالن( که سال ها فرد را درگیر می‌کنه) بزنند یا عمل کنند ولی تا آخر عمر پس لرزهاش با این افراد بخصوص بچه های بی گناه هست😌😌😔😔

اگر موافقید که این صفحه بمونه لایک کنید وگرنه شب پاکش میکنم🙏🙏🙏❤️❤️

ایول والا راس میگی من دستما اگزما گرفتن رفتم دکتر گفت بخاطر مواد شوینده ست گفت اگه یه قاشقم شستم حتما با دستکش باشه😔

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان بگم که وقتی این اتفاق می افته جدا از آسیبی که به کودک یا فرد بزرگسال وارد میشه بنیاد یک زندگی را به شدت تحت تأثیر قرار می ده ، جو روانی بدی حاکم میشه و اصولاً چون مدیریت خوبی نمیشه به جدایی، افسردگی و .... ختم میشه چون پدر و مادر به فکر پیدا کردن مقصر هستند و واقعا این دردی را دوا نمیکنه

وقتی این اتفاق می افته اولین کاری که می کنند به بیمارستان مراجعه میشه ولی متاسفانه کادر درمان ما هم اطلاعات کافی ندارند و برای  فرد  شستشوی معده انجام میشه که باعث سوختگی بیشتر مری و معده  میشه و صد البته دوره درمان را هم طولانی می‌کنه 

پس اگر خدایی ناکرده با این اتفاق روبرو شدید نزارید اصلا شستشوی معده اتفاق بیفته 

متاسفانه این جور تاپیک ها که اطلاعات بده بسیار پایینه و خانم ها و آقایون هم اصلا استقبال نمی کنند. در صورتی که واقعا لازمه اگر جامعه برای ما اطلاع رسانی نمیکنه حداقل خودمون می تونیم که به همدیگه کمک کنیم

بله مواد قلیایی و اسیدی اگر بیش از اندازه باشه باعث سوراخ شدن مری میشه و متاسفانه اینجا دیگه مسیله مرگ و زندگی به میان میاد😔😔 من اطلاعاتی در مورد درمان این مقطع ندارم انشالله که هیچ کسی به این مرحله نرسه، در صورتی که خال بیمار وخیم باشه به بخش مراقبت های ویژه می‌ره تا حالش استیبل بشه

متاسفانه بیمار باید npo  بمونه یعنی هیچ چیزی نخوره😔😔 اصلا بخوادم نمیتونه تا آندوسکوپی بشه و میزان سوختگی مشخص بشه، بافت مری بسیار حساسه و سوختگی شدید در همین ناحیه اتفاق می افته، مثل یک تکه پلاستیک که بسوزنی جمع میشه😔😔😔

بچه ها گفتن اینا برای منم خیلی سخته الان که می‌نویسم اشکام بند نمیاد، الان که اون خانم تاپیک زده حال منم دست کمی از حال مادرش اون بچه نداره