2777
2789
عنوان

باورم نمیشه 😍

252 بازدید | 13 پست

چند وقتی بود حس میکردم یه خبرهایی تو دلم هست🤭 

ولی چندین ماه انتظاری که کشیده بودم و آزمایش های الکی و بیبی چک های منفی که دیده بودم نمیزاشت امیدوار بشم😶

تا اینکه تصمیم گرفتم کراتینه کنم و شک داشتم به بارداری بنده خدا همسرم دیگه زیر بار زود بیبی چک خریدن نمی‌رفت😂 می گفت یک هفته بگذره بعد..

ولی من قبول نکردم و امروز دوتا تست زدم و مثبت شد 

الآنم باور نمیکنم یه فرشته اندازه ی هسته ی پرتغال قراره مونس و همدم منو پدرش باشه  

از خدای مهربونم بابت هدیه اش ممنونم . از امام های عزیزم ممنونم که به دل ما هم نگاهی کردن..

لطفاً برای سلامتی نی نی منم دعا کنید ان شاء الله این حال خوب قسمت همه منتظرا❤️

بمونه به یادگاری ۱۴۰۱/۱۲/۲۲

وااااای عزیزم چقدر خوشحالم برات تنم مور مور شد الهی که صحیح و سلامت بغلش بگیری

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای ننه🥺💖مبارک باشه مامان خانوم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

مبارکت باشه ان شااللّه خدا حفظش کنه❤️❤️ 

اخی یاد همین حس و حال خودم افتادم😍🥺 انگار همین دیروز بود،حالا فسقلی بغلم خوابیده ❤️

سوره حجرات زیاد بخون 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
مبارکت باشه ان شااللّه خدا حفظش کنه❤️❤️  اخی یاد همین حس و حال خودم افتادم😍🥺 انگار همین دیرو ...

خدا حافظ نی نی قشنگت باشه😍 لحظه شمارم واسه تولدش انگار خواب میبینم باورم نمیشه 😅