2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی الان سبز نیستا از پنجره نگاه کردم همین الان تازه هواهم سرده😎

خخخ شماشمالیا باید اون دنیا ی راست بفرستنون جهنم خیلی بهتون خوش گذشته دیگه هوای خوب جنگل ای بابا 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
درختا هنوز برگ ندارن هوام سرده از فردام هوای بارونیه دریا مواجِ...

بدبختانه مادر شوهر فرش شست دیروز هوا تابستانی بود 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بدبختانه مادر شوهر فرش شست دیروز هوا تابستانی بود 

آره دیروز ب شدت گرم بود ولی الان باد شدید میزنه انقد بیرون سرده احتمالا تا شب سردترم میشه فردا بارونیه.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
خخخ شماشمالیا باید اون دنیا ی راست بفرستنون جهنم خیلی بهتون خوش گذشته دیگه هوای خوب جنگل ای بابا&nbs ...

انشالله قسمت شما بشه بیاین اینورا خونه بخرین...

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
خخخ شماشمالیا باید اون دنیا ی راست بفرستنون جهنم خیلی بهتون خوش گذشته دیگه هوای خوب جنگل ای بابا&nbs ...

😍😍😍😍😍اگه مه یار نباشی خل بومه 😂😂😂😂

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

خوشبحالتون شمالیا. شما تو مسافرت ما زندگی میکنین🥺🥺🥺

عاشق شمالم. هرچی بمونم خسته نمیشم اصلا. غذاهاشم که نگم فسنجون. پرورده. سیر ترسی. اکبر جوجهههه. خلاصه که خوش به سعادتتون. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
چه خوب عزیزم همه جا قشنگه گیر دادن ب شمال فقط 😁😁😁

اره والا.شمال خیلی قشنگه من خودمم دوست دارم.من اینو میگم این نعمتی هست که خدا بهتون داده.ازش استفاده کنید.مسعولان هم کم کاری میکنن اونجا .بخدا اگه خوشگل درستش کنن .از کشور های همسایه میتونستن کلی گردشگر جذب کنن.کاش من صاحب ایران بودم.کاری میکردم ایرانی ها به ایرانی بودنشون افتخار کنن

اره دیگه اینجا تو بهشت بودین.حداقل یکم جهنم هم تجربه کنید.ما تو جهنم هستیم.اون دنیا دیگه میریم بهشت😂

خوشبحالتون شمالیا. شما تو مسافرت ما زندگی میکنین🥺🥺🥺 عاشق شمالم. هرچی بمونم خسته نمیشم اصلا. غذاه ...

ایشالا قسمت بشه بیای اینجا زندگی کنی 

[QUOTE=279440989]اره دیگه اینجا تو بهشت بودین.حداقل یکم جهنم هم تجربه کنید.ما تو جهنم هستیم.اون دنیا دیگه میریم بهشت ...[/QUO

🤣🤣🤣🤣ای بابا حالا کدوم استانی