2777
2789
عنوان

ماجرای خــــاسـتـگـارم...😔😔😔میاید بهم بگید کار درست چیه؟🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 37 پست
من یواشکی زیر نظرش دارم داره تلاش میکنه سرشو بندازه پایین😂

از چاله به چاه نیفت

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
مرض نیست . اینکه نه نمیتونی این نیست که دلت براش میسوزه . بخاطر خودته که نمیتونی . اما با قلبتم که ت ...

ممنونم از راهنماییات، خیلی لحنت آرومم کرد

باید بشینم قشنگ بسنجم همه چیو😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی بهت گفته ازدواج درمان و حلال مشکلاته؟؟؟؟ اتفاقا ازدواج یعنی ورود به یه دریای طوفانی وقتی ناخدای ...

مرسی مهربون . ماها تو سایت یه خانواده مجازی هستیم . به دلیل انسان بودنمون حس همدردی داریم به هم منم دوتا پست واسه این عزیزمون گذاشتم .با ج متوجه شدم همدل با احساسمون بشتر بخاطر خودش نموتونه ج رد بده .نمیگم اون بنده خدا درست نیست یا خوب نیست . اما شرایط الانش درست نیست که یه دختری را که تنها ارزوش داشتن زندگی خوبه . ناگاهانه چنین فرصتی رو بگیری ازش . کاش ادما اگاهی و پذیرش و تو خودشون بالا ببرن . امیدوارم واسه شما هم اتفاقهای خوب بیوفته که همیشه حال دل خوبی داشته باشی 

ممنونم از راهنماییات، خیلی لحنت آرومم کرد باید بشینم قشنگ بسنجم همه چیو😔

منم ممنونم عزیزم . خودت هیچ وقت ناراحت نکن . بدون و باور کن که حق مسلم توست که از این دنیا بهترین زندگی رو بخای . حال دل خوب و بخای  شادی و خنده رو بخای اخه واقعا ارزش بهترینها رو داری پس باورش کن همونطور که بهترین رفقیت خدارو باور داری . جوری باور کن و به رفقیت اعتماد کن که بدونه تو اعتمادت ذره ی شک وجود نداره . بفهمون به رفیقت که ذره ی شک تو باورت راه نداره اما هرچی بخای صبر و صبوری هست . عزیزم نگران اونم نباش مطمعن باش اونم راهش و پیدا میکنه . قربون دل مهربونت و لب خندونت . رفیقت و دوست بدار دلبری. 

خودمم مردد شدم ممنونم ازت  میشه برام دعا کنی😔🙏

سلام قلب قرمز . سال نو رو تبریک عرض میکنم . امیدوارم سال جدید.بهترین اتفاقها برای دلت بیوفته . همیشه شادو خندون باشی. . به سلامتی مشکل خواستگاری حل شد .