2777
2789
عنوان

زحمت دهانه رحم...بیاین توروخدا

152 بازدید | 20 پست

سلام.من هفته پیش رفتم پیش دکترم گفت عفونت شدید داری دارو داد امروز ک رفتم گفت عفونت رفع شده ولی زخم باید فریز شه.حالا قراره امروز عصر برم.

بگم ک یک پسر سه ساله دارم.تاحالا پاپ اسمیر ندادم.

توروخدا راهنماییم کنید

الهی و ربی من لی غیرک♥️♥️♥️

اگه ماما رفتی بیخیال شو اکثرا ماماها همه رو فریز میکنن🤕

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ماما هستن.ولی من خیلی ساله پیشش میرم.کارش خیلی خوبه

منم پیش ماما فریز کردم گفت زخم داری و عفونت وقتی رفتم متخصص گفت نه زخم داری نه عفونت 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
تازه خودش فریز نمیکنه نامه داده پیش متخصص

نظر من اینه نرو فریز خودش عوارض داره

منم پیش ماما فریز کردم گفت زخم داری و عفونت وقتی رفتم متخصص گفت نه زخم داری نه عفونت 

ایشالا منم برم متخصص ک گفته بگه فریز نمیخواد

الهی و ربی من لی غیرک♥️♥️♥️
فرستاده پیش متخصص عصر باید برم.امروز اونم معاینه میکنه دیگه قبل فریز یا نه؟

نه عزیزم برو مستقل دکتر متخصص یا فوق تخصص زنان اصلا اون دکترو بیخیال شو معمولا متخصصا فریز نمیکنن