2777
2789
عنوان

لباس ایرانی بنجل نیست!

546 بازدید | 18 پست

همیشه برند های خارجی خوبن بنظر همه ولی این اشتباهه.! 

اینو ببینید: 

این کالکشن مردانه2022ZARAهست

بله همینقد نا هماهنگ 

حالا عکس پست اول رو هم ببینید

جیانی ورساچه:«لباس ها تکه هایی از پارچه نیستند. هرکدام یک دنیا هستند.»    طراح لباس و استایلیستم❤👠👗          کمکت میکنم بهتر بپوشی 🤤❤                                            زن زندگی ازادی

نه ربطی نداره گاهی جنس وطنی بهتره تا خارجی گاهی هم برعکس 

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنس ایرانی بنجل نیست ولی قیمت برندای ایرانی از خارجی ها بعضا بیشتره!

مثلا ال سی من اسپرینگ فیلد سالیان بادی اسپینر ادل و …لامصبا اندازه منگو و زارا و ال سی قیمتاش بالاست

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

این هم آقای مهدی پاکدل 

با کت شلوار هاکوپیان بله هاکوپیان یک برند ایرانی که با افتخار میزنه «ساخت ایران» 

مقایسه کنید

آراستگی کت رو

طراحی اون

پارچش

حالا زارای5میلیونی بهتره

یا هاکوپیان 2میلیونی؟ 

جیانی ورساچه:«لباس ها تکه هایی از پارچه نیستند. هرکدام یک دنیا هستند.»    طراح لباس و استایلیستم❤👠👗          کمکت میکنم بهتر بپوشی 🤤❤                                            زن زندگی ازادی

👌👌👌

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
حمایت.از.تولیدملی#  

🙂

خیلی از برند ها اون قدر ارزش ندارن فقط پ. ل برندشون رو میگیرن. مارک باربری کلی محصولاتش رو که فروش نرفته بود آتیش زد. گفت اگر حراج کنیم دیگه خاص نیست و تن هرکسی میشه و پولدارها و لاکچری پسندها نمیخرن اگرم بندازیم اشغالی زباله گردها بر میدارن، ازترسشون آتیش زدن اگه اونقدر ارزش داشت که آتیش نمیزدن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

هاکوپیان دو میلیون بیشتره ها 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
این هم آقای مهدی پاکدل  با کت شلوار هاکوپیان بله هاکوپیان یک برند ایرانی که با افتخار میزنه «س ...

سلام عزیزم.هاکوپیان اصلا ارزون نیست.خیلی خیلی گرونه.الان فکر نکنم کت و شلوار ۲ میلیونی داشته باشه.

شوهر من چندین سال مشتری هاکوپیان بود الان واقعا نمیتونه بخره

لباس تو خونه ای ایرانی مارک پوپ .. یه شلوارش هفتصد تومنه... تیشرتش پونصد ب بالا فک کن لباس تو خونه ای 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

هاکوپیان دو میلیون؟!!!!!!فکر نکنم الان دو تومن مانتوی خوبم نمیدن چه برسه به کت!

ضمن اینکه زارا هم مارک خاصی نیست تو صنعت فشن اتفاقا به ارزون بودن و جنس ید داشتن مشهوره

proud femenist  
لباس تو خونه ای ایرانی مارک پوپ .. یه شلوارش هفتصد تومنه... تیشرتش پونصد ب بالا فک کن لباس تو خونه ا ...

خوب لباس تو خونه ای جنسشم در نظر بگیر

من خودمم پارچه لباس تو خونه ایم رو میگیرم میدوزه مامانبزذگم برام 

مسئله لباسای مجلسی و حالا مهم هست

بحث برندای ترک و امریکایی هس نه مارکای ژاپنی که لباس خونگین

هاکوپیان دو میلیون؟!!!!!!فکر نکنم الان دو تومن مانتوی خوبم نمیدن چه برسه به کت! ضمن اینکه زارا هم م ...

قیمتا بادل ار 35تومنه نه دلا ر 60تومنی

بعد هم مانتو ها موافقم قیمتا فضایی هستن 

ولی بوتیکایی تو شیرازه که خودشون میدوزن قیمتا هم مناسبه من خودم کت مازاراتی تک گرفتن300ازشون همونو تهران پالادیوم قیمت کردم1500😐😬