2777
2789
عنوان

لباس ایرانی بنجل نیست!

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 18 پست
سلام عزیزم.هاکوپیان اصلا ارزون نیست.خیلی خیلی گرونه.الان فکر نکنم کت و شلوار ۲ میلیونی داشته باشه. ...

اره قیمتا برای قبله من این لباسو سال 1399دیدم با این قیمت الان که بالا5تومنه پلی خب با اصالت و واقعا زیباعه

جیانی ورساچه:«لباس ها تکه هایی از پارچه نیستند. هرکدام یک دنیا هستند.»    طراح لباس و استایلیستم❤👠👗          کمکت میکنم بهتر بپوشی 🤤❤                                            زن زندگی ازادی
خیلی از برند ها اون قدر ارزش ندارن فقط پ. ل برندشون رو میگیرن. مارک باربری کلی محصولاتش رو که فروش ن ...

اره واقعا زارا بنجل فروشیه حقیقتا ولی پول برندشو میگیره اخه کراپ یه وجبی دقیقا اندازه کف دست بود500لیر😐 

جیانی ورساچه:«لباس ها تکه هایی از پارچه نیستند. هرکدام یک دنیا هستند.»    طراح لباس و استایلیستم❤👠👗          کمکت میکنم بهتر بپوشی 🤤❤                                            زن زندگی ازادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنس ایرانی بنجل نیست ولی قیمت برندای ایرانی از خارجی ها بعضا بیشتره! مثلا ال سی من اسپرینگ فیل ...

وای من خودمم از قیمتای ال سی من شاکیم کت تک 3ملیون اخه این قیمتا فضاییییهههه😬

هاکوپیان دو میلیون بیشتره ها 

قیمت هاکوپیان مال سال 99هست 

زارا هم با لیر 10/333تومنی