2777
2789
عنوان

یه سوال زنونه

94 بازدید | 38 پست
سلام خوبین،باردارم،ترشحاتم خیلی زیاده،هر روز باید تند تند لباس زیر عوض کنم،ببخشید گاهی ترشحم ندارم،اما لباس زیرم بوی بد میگیره،حمام هم میرم،بی فایده اس،قبل از بارداری هم ترشح داشتما،اما نه اینقدر زیاد،یعنی عفونت دارم؟یادم رفته به دکتر بگم،هنوز نرفتم،الان مشکلی پیش نمیاره برام این ترشحات؟چون سر دخترمم ماه هشت ابریزش داشتم و کیسه ابم سوراخ شد،میترسم باز این اتفاق بیافته برام
خدایا شکرت🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترشحاتم زیاد بود اما بدون بو و رنگشم سفید بود خارش و درد و سوزش هم نداشتم دکتر گفت مشکل نداره اما اگه رنگی یا شبیه اب رقیقه یا همراه با سوزش و درد و خارشه به دکتر بگی پماد بت میده
اگه ترشحت بوی بد میده ممکنه عفونت باشه بهتره بری چک بشی چون عفونت تو بارداری ممکنه دچار مشکلت کنه میتونی تا قبل از دکتر رفتن خودت رو با آب و سرکه بشوری اگر بهتر نشدی برو حتما دکتر منم چندهفته پیش عفونت خفیف گرفتم مامام بهم گفت خودتو با آب و سرکه بشور اگه خوب نشد بیا دارو بگیر که با آب و سرکه شستم خودمو و خوب شدم