2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 15418 بازدید | 81 پست
احتمالا زخم شده  مال من خیلی بد بود یادشم میوفتم تنم میلرزه قشنگ صدا جر خوردن داد😑😂

وا🤔

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا زخم شده  مال من خیلی بد بود یادشم میوفتم تنم میلرزه قشنگ صدا جر خوردن داد😑😂

😬 😂 من اینقدر میترسیدم اصلا وا نمی‌دادم الانم بعد از چند بار بازم دلم نمیخواد 

هیچی احتمالا با یه دستگاه کوچولو داخل رو چک میکنه، یا شایدم نکنه ، نگران نباش عزیزم برو که خدای نکرد ...

شما چقد خوبی عزیزم😊😊😊

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
عزیزم اصولا بعد از روابط ابتدایی میرن دکتر برای چکاب

آهان ما نرفتیم دیگه شوهرم هم هول بود چون یک سالو نیم تو عقد بهش اجازه رابطه ندادم دیگه بدتر انگار داشت تلافی در می‌آورد   

خوبی از خودته عزیزم لطف داری    

چقدر با حوصله جواب میدین

ممنون از شما

آهان ما نرفتیم دیگه شوهرم هم هول بود چون یک سالو نیم تو عقد بهش اجازه رابطه ندادم دیگه بدتر انگار دا ...

آره دیگه

ندید بدید بازی درآورده😅😅😅😅

😬 😂 من اینقدر میترسیدم اصلا وا نمی‌دادم الانم بعد از چند بار بازم دلم نمیخواد 

الان بخاطر خون ریزیه ترس داری یکم بگذره عادی میشه بدنت عادت میکنه دیگه میوفتی رو روال 

برو دکتر انشالله ک مشکل جدی نباشه 🌹

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
منم همین بودم تا دو سال البته نه همیشه اما بیشتر اوقات نگران نباش

ینی دکترم نرفتی؟