2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 15417 بازدید | 81 پست
امروز میرم دکتر، ممنون از توضیحات 😍♥️

خواهش میکنم.من به تمام تازه عروس ها تاکید می‌کنم که جتما حتما سالی یبار معاینه برن.چون دکترم توضیح دادن گفتن اگر عفونت و زخم بمونه و درمان نشه... بعد از چند سال خدایی نکرده تبدیل به سرطان میشه .بخاطر همون چکاپ و معاینه خیلی مهمه. تا زخم تشخیص داده بشه و زود خوب بشه.اکثرا عفونت باعث زخم میشه که باید بعد از هر رابطه سریع بری دستشویی و خودتو بشوری.و دم کرده پونه و آویشن هم توی برنامه ت باشه. معاینه هم نه درد داره نه چیزی.خیلیم راحته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا 

😅😅😅😅😅😅

خودتم خواهان بودی دیگه😂

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
الان بخاطر همین میترسم،  قربونت ایشالله ♥️

درست میشه منم زیاد ترسیدم تا یک ماه اصلا نزاشتم بیاد سمتم ولی بعدا فهمیدم کار خوبی کردم چون رفتم دکتر گفت شکاف برداشته بود بخاطر همین خونریزی زیادی داشتم اون یک ماه باعث شد که خوب بشم بعدش بازم ترس داشتم اما همسرم رعایت کرد و رفته رفته تونستم کنار بیام با این مساله

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
بدم نمی اومد تجربه تازه ای بود    

خوشبخت بشی الهی🤲🤲🤲

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
چرا رفتم معاینه کرد و گفت دهانه رحمت خیلی کوچیکه و این حرفها

آخه خونریزی توی رابطه به هیچ وجه طبیعی نیست

و حتما باید پیگیر باشید

آخه خونریزی توی رابطه به هیچ وجه طبیعی نیست و حتما باید پیگیر باشید

خب رفتم دکتر تست پاپ اسمیر هم دادم گفت مشکلی نیس

خیلی زیاد خونریزی میشد وحشت میکردم مثل خون پریودی کدر هم نبود شفاف بود همش میگفتم زخمی چیزی هس ولی شکر خدا چیزی نبود گفتم که تا دوسال اینا اینطور بودم الان دیگه نه

خب رفتم دکتر تست پاپ اسمیر هم دادم گفت مشکلی نیس خیلی زیاد خونریزی میشد وحشت میکردم مثل خون پریودی ...

دوسال؟؟؟

بله 

من خدارو شکر اصلا نداشتم

عذر میخام قبل از دخول کامل آماده میشدید؟؟؟

من خدارو شکر اصلا نداشتم عذر میخام قبل از دخول کامل آماده میشدید؟؟؟

خواهش میکنم بله ببین نمیتونم اینجا توضیح بدم به هرحال ممکنه لغو کاربری بشم 

ولی من رحمم ارتجاعی هس و هربار با نزدیکی کامل بسته میشه طوری که دکتر بهم گفت دو یا 3 تا طبیعی بیار تا رحمت جا باز کنه گفت از تنگی شاخه ای شده به هرحال خونریزی واسه همون زمان ها بود الان فقط خونریزی قطع شده باقی چیزها به قوت خودش باقیه