2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 15414 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برا منم همون بود ولی چون پشت هم شبانه روز چندین بار رابطه داشتیم خونریزیم زیاد میشد نوار میذاشتم ...

ببخشید ینی اشتباه کردین ک رابطه برقرار کردین؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
الان چی؟ چقدر طول کشید خوب بشی ؟ باید دکتر برم؟ 

حتما برو برای یه چکاب کلی 

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

به نظرم باید بری دکتر معاینه بشی چون اگر زخم شده باشه احتمال عفونت بالاست

امروز میخواستم برم ولی یکم میترسم،، تاحالا دکتر زنان نرفتم چجوری معاینه میکنن 

به نظرم باید بری دکتر معاینه بشی چون اگر زخم شده باشه احتمال عفونت بالاست

دقیقا

من خواهرم شدید عفونت گرفت

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
برای من خونریزی قطع میشه بعد از چند دقیقه 

احتمالا زخم شده 

مال من خیلی بد بود یادشم میوفتم تنم میلرزه قشنگ صدا جر خوردن داد😑😂 

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
یا خداااا 😂 😂 چیکار میکنن مگه 😐 

هیچی احتمالا با یه دستگاه کوچولو داخل رو چک میکنه، یا شایدم نکنه ، نگران نباش عزیزم برو که خدای نکرده عفونت نکنی

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝

ببینید یکی دو هفته صبر کن .چ خونریزی ت قطع شد چ قطع نشد .. در هر دو حالت برو دکتر زنان. چون معمولا زخم میشه رحم. و شاید در دسته ی کسانی هستی که رحم ت خوش زخمه و زود زخم میشه.زخم رحم هم چیزی نیست خیلی از خانومها مرتب چکاپ میشن و زخم هستن اکثرا. که دارو میده با پماد داخلی. ولی در کل حتما سالی یبار معاینه رو برو.حتی دکتر به بعضی ها میگه شش ماه یبار بیا معاینه.چون خیلی زود عفونت و زخم می‌گیرن. پاپ اسمیر رو هم حتما بده تا سی سالگی.. سالی یبار.بعد از اون دو سال یبار.برای اینگه خانوم عفونت و زخم هم‌نشه باید میوه جات زیاد استفاده کنه و دم کرده ی پونه و آویشن هفته ای دو بار.اینا تمام تجربه ی خودم بود و دکترم بهم گفته.

یعنی چی منظورت اینه که با اون خونریزی نباید رابطه برقرار میکردیم یا کلا اشتباه کردم

عزیزم اصولا بعد از روابط ابتدایی میرن دکتر برای چکاب