2777
2789

دوستان خوشگل میشه بگید بهترین عطر یا ادکلن یا اسپری دخترانه چ مارکی خوبه من خودم اسپلش بادی زرد رنگ دارم بدون شاین

عطر موهم معرفی کنید کرایه دارم زرد رنگ حالا کدوم رنگش خوبتره؟

و چ صابونی برای جوش صورت خوبه همگی بگید؟ 

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عطر گِرمی...زنانه رییس.مردانه فرعون

ادکلن... زنانه لالیک آمیتیس.مردانه ماین آبی

شوینده هم متناسب با پوستت از برند نوتروژینا بگیر و کلینزر ضد جوش

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
صابون اصلا برای پوست مناسب نیست از ژل یا فوم شستشو استفاده کن

از لوازم آرایشی تهیه کنم عزیزم؟

هر چی کمتر وسیله آرایشی استفاده کنین بهتره در واقع پوست کمتر تحریک میشه.صابون هم همینطور

بیشتر به نظرم تغذیه مهمه 

تخمه،شیرینی‌جات، چربی ها رو کمتر مصرف کنین

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

خوب اسپری رکسونا که محشری

بعد عطرمم ایفوریاس

عطر مو نمیزنم بجاش روغن نارگیل بزن یا ماسک‌موی لدورا هلث نوشن که هم خاصیت داره همم خوش بوعه 

صابون ضد جوش نه ولی پن ضد جوش‌ کاج و مریم گلی لدورا برا پوستم معجزه کردا البته با ماسک های ضد جوش اسپرولینا هم استفاده میکنم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
خوب اسپری رکسونا که محشری بعد عطرمم ایفوریاس عطر مو نمیزنم بجاش روغن نارگیل بزن یا ماسک‌موی لدو ...

مرسیی عزیزم موفق باشی عیدتم پیشا پیش مبارک