2777
2789

سلام لطفا خواهش میکنم خواهری کنید تاپیک قبلی منو بخونید ،بعد جواب اینو بدید دوست پسرم میگه نصف خونمو مهرت میکنم هروقت خواستی جدا بشی نصف خونم مهرت باشه عقلانیه؟ خونش الان ۲ میلیارد خورده ای می ارزه

صددرصد قبول میکنم مث چک نقده برام،چون آدم که به تهش برسه بیخیال مهرو طلا وهمه چی میشه امااونی که ب نامته حتما باید بده

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملک خیلی بهتر از سکه هست ولی چرا دوست پسرت همچین پیشنهادی داد؟

تاپیک قبلیم توضیح دادم ،دارم باهاش کات میکنم چون عصبی توهین میکنه و منو زده ،برای منم خواستگار داره میاد عید،حالا دوست پسرم میگفت ۱۴سکه مهرت میکنم ازدواج کنیم منم گفتم نه ۱۱۴تا کلی گریه زاری کرد خالا میکه به اسمت نمیکنم که حالا محضر میریم اگه یه زمانی خواستی طلاق بگیری نصفش متل تو هست

تاپیک قبلیم توضیح دادم ،دارم باهاش کات میکنم چون عصبی توهین میکنه و منو زده ،برای منم خواستگار داره ...

این هنوز حلقه دستت نکرده دست روت بلند کرده از جونت سیر شدی میخوای باهاش ازدواج کنی؟

این هنوز حلقه دستت نکرده دست روت بلند کرده از جونت سیر شدی میخوای باهاش ازدواج کنی؟

به من تهمت زد که تو شبا تا صب میری …. منم گفتم من هیچ وقت بدون اجازه تو تا سر کوچه ام نرفتم بعدشم بابام هرچی باشه شبا اصلا اجازه بیرون نمیده بعد اقا باشه اصلا من خرابم هرزه ام به گفته ی خودت یهو یدونه زد تو دهنم منم گفتم مگه خودت نگفتی من همش بیرونم ،بخدا من چند ساله بخاطرش تو خونمون خودمو زندانی کردم قید دوستامو زدم،ماشینم همینجوری مونده تو پارکینگ خاک میخوره نمیتونم سوار شم

به من تهمت زد که تو شبا تا صب میری …. منم گفتم من هیچ وقت بدون اجازه تو تا سر کوچه ام نرفتم بعدشم با ...

اشباهت همینه دیگه چرا زندگیو واسه خودت زهرمار کردی همچین آدمی به دردت نمیخوره مطمعن باش زندگیتو بکن تو قراره عروس شی یا اسیر که خودتو زندانی کردی دیوونه ایی؟

اشباهت همینه دیگه چرا زندگیو واسه خودت زهرمار کردی همچین آدمی به دردت نمیخوره مطمعن باش زندگیتو بکن ...

دست نمیکشه ازم همش گریه میکنه نفرین میکنه منو خستم کرده واقعا اینقد تحقیرم کرده غرورمو از دست دادم ،کاش خودش متوجه شه من بدردش نمیخورم 

دست نمیکشه ازم همش گریه میکنه نفرین میکنه منو خستم کرده واقعا اینقد تحقیرم کرده غرورمو از دست دادم ، ...

تمام دنیا رو هم به نام ت بزنه ولی خونه ت زندون باشی به درد نمیخوره.

فکر کردی برای چی د اره بهت محبت میکنه؟ چون میدونه هیچکسی دیگه کنارش نمیمونه. خودش میدونه تو با اینهمه مشکلات کنارش موندی بعدشم هر  بلایی سرت بیاره میمونی. یعنی اینجوری فکر میکنه و محبت میکنه برای اینکه یه نفر بمونه کنارش.

اگر نه بعدا یه زنی میشی که مدام کتک میخوری و حق بیرون رفتن از خونه رو نداری و حتی توی خونه هم باید ثابت کنی هیچ کار خلافی نمیکنی. مطمئن باش مدام برات بپا میگذاره و مطمئن باش اگر بچه دار بشی بچه هایی خواهی داشت که ترسو بار میان چون تو جلوشون کتک میخوری.

اولین کاری هم که میکنی اینه که بچه میاری چون فکر میکنی بچه دار شدن شوهرت رو سر به راه میکنه.

شما بیخیال شو و کلا بگذارش کنار اون مشکلی پیدا نمیکنه. ابراز ناراحتی میکنه که بکنه. والا الان که یعنی عاشق و معضوق هستین این شکلی داره باهات رفتار میکنه، 4  روز دیگه که برای همدیگه عادی شدین و صبح و شب همدیگه رو دیدین و توی مشکلات زندگی براش مهم نبودی میخاد باهات چیکار کنه؟

در ضمن منتظر خیانت ش هم باش. یعنی این آدم صد در صد بعدا توی زندگی بهت خیانت میکنه. کارهایی که تو نکردی و غرور ت له شد و تحقیر شدی رو یه نفر دیگه میاد و سرورش میشه و اون عین غلام همه کاری براش میکنه و جرات تو گفتن هم بهش نداره.

اونموقع تو میمونی و یه زندگی از دست رفته.

نمیدونم خانواده پدری چجوری باهات رفتار کردن که رفتار این آدم و این شکل علاقه ش برات جذابیت داره. ولی این آدمی که به یه زن که چه عرض کنم، انسان که چه عرض کنم، به یه موجود زنده هم اهمیتی نمیده و کتک میزنه مطمئن باش ارزش هیچی رو نداره.

محض اطلاعت هیچکس حق نداره حیوانات رو هم کتک بزنه چه برسه آدمها.

حالا باز هم دلت براش میسوزه؟ باز هم بی تابی هاش برات مهمه؟ این زندگی دیگه چند سال آینده ش کاملا معلومه.

به من تهمت زد که تو شبا تا صب میری …. منم گفتم من هیچ وقت بدون اجازه تو تا سر کوچه ام نرفتم بعدشم با ...

6  سال بهترین سالهای زندگیت رو نابود کردی.

مجبور بودی با این آدم بمونی؟ اینقدر عذر میخام عذر میخام عذر میخام خاک بر سر شدی که هیچکس دیگه نیاد سراغ ت؟ یعنی لیاقت یه آدمی که تو رو قبول داشته باشه و اعتماد داشته باشه بهت و با هم شاد زندگی کنین رو نداری؟

خب معلومه بعد از این هم نمتونی هیچ کاری بکنی. یه قصر هم به نامت کنه بازم اسیری.

وقتی یه ادم صبح و شب بیاد بت تهمت بی عفتی بزنه میتونی باهاش زندگی کنی؟ این آدم تو رو دوست نداره، این آدم بیشتر به نظر میاد سادیسم اذیت کردن داره.

نه اینکه تو رو دوست نداره از آزار و اذیت تو داره لذت میبره.

عزیزم. هم کتک زده هم تهمت ناموسی... اگر اون یکی خاستگارت اخلاقش و شرایطش خوبه اینو ولش کن حتی اگه خو ...

سلام واقعا خیلی حرفاتون آرومم میکنه ممنونم من خیلی عقب موندم ۶ سال عقب موندم ،میگه تحملم کن خودم ازت دل بکنم یهو تموم نکن،چیکار کنم بره؟من خیلی سرد شدم نسبت بهش