2777
2789
عنوان

ا‌ونایی که ژل چانه زدن

57402 بازدید | 37 پست

من لبمو سه بار تاحالا زدم راضیم خیلی

میخام برم چانه هم بزنم.

معمولا چانه چند سی سی میخواد؟؟؟

و اینکه باید یه مدت بعدش بری ترمیم یا نمیخاد؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگى داره چونت چقد ژل بخواد اگه عقبه يا چال دارى معمولا١/٥ ٢ رو ميخواد اگه ن معموليه فقط ميخواى ف ...

معمولیه 

اتفاقا اکثرا میبینن فک میکنن چونه تزریق کردم.

ولی صورتم گرده یکمم غبغب دارم میخام کشیده تر بشه.

چونه ژلش زود نميره  من ٣سال پيش زدم هنوز مونده

واقعا؟ پ چرا یه دکتر به من گف چونه خیلی زود جذب میشه 😐

من دو سال پیش میخاستم بزنم اینجوری گف پشیمون شدم

چن سی سی زدی؟ ترمیم‌میخاد ؟ 

کی گذاشتی ؟ چقد شد هزینه‌ اش؟ کلا یه توضیح میدی چونه نداشتی یا کلا برا خوش فرم تر شدن گذاشتی

حدود ده سال پیش 

دکترم رییس بیمارستان فرمانیه تهران بود اسمشو یادم نمیاد که بگم

دوست داشتم بینیمو‌عمل کنم اون موقع تمسرم مخالف بود میگفت ایراد نداره اما از نظر خودم چون گوشتی بود دوست داشتم جمع تر بشه بینیم

دکتر گفت بینیت ایراد کلی نداره چون کمی چونه ات عقبه احساس میکنی بینیت بزرگه چونه ات که اکی بشه مشکلت با بینی حل میشه چون زاویه ها درست میشن

۲/۵ شد عملم 

خیلی کوتاه بود عمل و‌هیچ نقاهت سختی هم‌نداشت با پانسمان کوچیک اومدم خونه هفته بعدشم بخیه رو‌کشیدم جای برش هم از زیر چونم‌بود در حد یک سانت

من پروتز گذاشتم تجربه ژل ندارم

عه چه جالب 

پيش چه دكترى؟ چقدر شد؟

ميشه عكس چونتو ببينم؟

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
واقعا؟ پ چرا یه دکتر به من گف چونه خیلی زود جذب میشه 😐 من دو سال پیش میخاستم بزنم اینجوری گف پشیمو ...

ن اتفاقا دكتر من گفت ك ترميم نميخواد و ميمونه و همونم شد،، كلا ژل چونه معروفه ب نرفتن 

١سي سي

مارا از مرگ ميترسانند،انگار كه ما زنده ايم🧜🏾‍♀️◼️