2777
2789
عنوان

خدایا چرا همه شاخ شدن الکی😐

165 بازدید | 8 پست

وای تو خیابونبا دختره برخورد کردم معذرت خواهی کردما حالا ...

دختره از این تیپ های خفن و جلف بود 

بهم گفت هووووی مگه سر میبری باز مودبانه گفتم ولی با عصبانیت نگاش کردم فحش داد بی دلیل😐😐😐😐

یقه ب یقه شدیم الکی الکی 

آخه من رو فحش حساسم مثلا خودم اصلاااا فحش نمیدم خیلی تلاش میکنم ندم 

بعد بهم گفت ج‌ه (شرمنده واقعا)

منم گفتم ببخشید دیگه شما پایین تنتون اجتماعیه بقیه رم همون‌جوری می‌بینید😐😐😐😐

عصابمو خوردددد کردااااا الآنم رو مخمههه باعث شد اونجوری بگم خودم عذاب وجدان دارم 💔💔💔

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار دیدم دوتا اقا سر جا پارک دعوا کردن بعد شروع کردن همون زدن

فک میکنی خانوما چیکار کردن؟

اونام شروع کردن همو زدن فکر کن

مردا از هم جدا شدن رفتن زناشون بغل کردن از هم جدا کردن

زن یکیشون شوهرش بلندش کرده بود سوار ماشینش کنه باز جیغ میزد فحش میداد🫥

اشکال نداره ی لحظه رد دادی😂

ای بابا باید یه فکری واسه پروفایلم بکنم😐🤣🤣🤣

البته اون رد داده بود 

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 

چه بی شخصیت 

مورد دیدم معذرت خواهی هم میکنی دهن رو باز میکنن

من که یکبار به یکی گفتم عذرخواهی لیاقت میخواد که نشون دادی لایقش نیستی 

لال شد رفت 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

من وقتی تو‌ خیابون دعوا ببینم میترسم همو لت و پار کنن اگه دور و برشون کسی نباشه میرم به چند نا آقا میگم برن جداشون کنن یه بار رفتم به یه آقایی گفتم آقا.... روانی با یه حالت کشداری گفت جااااااان

منم تو دلم گفتم زهر ماااااار🤨. رفتم به یه سن بالاتر گفتم رفت جداشون کرد. یه وقتایی هم که خیلی جدی باشه زنگ میزنم ۱۱۰😎