2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فک میکنن کاراگاهن

107 بازدید | 10 پست

و حتما باید درستی یا نادرستی تاپیک هارو اثبات کنن؟ 

خب باورتون نمیشه از تاپیک طرف بیاین بیرون

همین دختر بیچاره که داداشش تجاوز کرده همش میخوان ثابت کنن که دروغه و چنین چیزی رخ نمیده

خب شاید ذهن بعضیا انقد که مسائل روتین و معمولی دیده، نتونه درک کنه و باور کنه

هر چیزی امکان پذیره

بهش دلداری بدین بره با خانوادش یا اورژانس اجتماعی اطلاع بده

بعضیا فقط مینویسین دروغه و تراوشات ذهنی یه بچه 17ساله ست که از قضا قرص اعصابم مصرف میکنه

قربون همه اونایی که از این دختره حمایت کردین برم 😘

مادرشوهره من هنوزم هنوزه دخترشو که دوتام پسر بزرگ داره و تو فکر بچه سومشه با داداشاش تنها نمیذاره میگه زمونه خرابه

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چتونه بابا هی تاپیک میزنین یکی مخالف یکی موافق  امشب کلا فاز تاپیکا شده در مورد کاربرا

خب گناه داره طفلی

همه ریختن سرش مبگن صنعتی سنتی زدی و کلی دری وری دیگه

خب گناه داره طفلی همه ریختن سرش مبگن صنعتی سنتی زدی و کلی دری وری دیگه

منم گفتم هست زیادم شنیدم دور برم 

اما خب اینجام کم دروغ نمیگن اصلا ایشالله که دروغه بهتر که دروغ باشه 

اما خانمه میگفت حتی اگه راست هم باشه  نگن که قبحش نریزه

منم گفتم هست زیادم شنیدم دور برم  اما خب اینجام کم دروغ نمیگن اصلا ایشالله که دروغه بهتر که در ...

بیچاره یه جایی پیدا کرده درد و دل کنه

عوض اینکه ارومش کنن نمک رو ضخمش میپاشن