2777
2789
عنوان

دختر دوستم میخواد خواننده بشه

601 بازدید | 22 پست

میخواد بره کلاس آواز 15 سالشه دوستم هم صداش خوبه انصافا دخترش میخواد بره کلاس آواز خیلی نگرانه و اسرار داره بره از منم کلی نظر خواست که موفق میشه یا نه صداش ترکیب سارن و سوگند هست از 4 سالگی اهنگ میخوند

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بره بنظرم حالا که علاقه داره  هر صدایی یه طرفدارایی داره

آره منم گفتم برو دنبال رویا هات ولی بهم گفت نگرانم صدام بد باشه صداش دقیقا ترکیب صدای سارن و سوگنده خیلی قشنگ میخونه 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
چقدررر عالی امیدوارم موفق بشه

انشالله پیانو هم بلده بزنه

اگه هدفشون مهاجرت هست پیش یه استاد کاربلد بره حتما موفق میشه 

امیدوارم روزی برسه همه دخترای وطنم بتونن آزادانه بخونن

فکر کنم برنامه دویس هم بی تاثیر نبوده تو تصمیمش

امیدوارم موفق بشه

سارن و سوگند؟؟؟؟توی سلیقه من نیستن،هر چیه موفق باشه

آره ترکیب صدای این دوتاست منم سبک اینجوری گوش نمیدم ولی قشنگه

اگه هدفشون مهاجرت هست پیش یه استاد کاربلد بره حتما موفق میشه  امیدوارم روزی برسه همه دخترای وط ...

انشاالله خدا بزرگه بله مهاجرت میخواد کنه 

خب دیگه این کلا علاوه بر عشق و استعداد موسیقی فعالیت هم داره

آره از 4/5 سالگی اهنگ میخونده

آره منم گفتم برو دنبال رویا هات ولی بهم گفت نگرانم صدام بد باشه صداش دقیقا ترکیب صدای سارن و سوگنده ...

هیچ صدایی بد نیست

ایشون هنوز صدای اصلی خودشو نشنیده

آستاد آواز باهاش صداسازی کار میکنه صداش از اینی هم که شما میشنوین خیلی بهتر میشه قوی تر میشه

هیچ صدایی بد نیست ایشون هنوز صدای اصلی خودشو نشنیده آستاد آواز باهاش صداسازی کار میکنه صداش از این ...

واقعا؟ استاد که باهاش کار کنه چقدر بهتر میشه صداش؟