2777
2789
عنوان

دختر دوستم میخواد خواننده بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 22 پست
صدای سوگندو خیلی دوست دارم عالیه

خود سوگند هم بامزهه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍😍انشاالله با دل خوش کدوم شهر هستن؟ منم یه مدت کلاس آواز رفتم هر سوالی بود خوشحال میشم کمکتو ...

عزیزم اصفهانه یه سوال داشت ازم پرسید من خودم نمیدونم اگه مشکلی نیست میشه بگین برای اینکه صداش بهتر بشه و پیشرفت کنه دقیقا چقدر زمان لازمه؟ 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
واقعا؟ استاد که باهاش کار کنه چقدر بهتر میشه صداش؟ 

بله

ایشون الان چیزی از آواز نمیدونن و فقط تقلیدی دارن میخونن،اگه تئوری یاد بگیره و با علم پیش بره صداش فوق اللاده میشه

صدای سوگند صدای بم و محکمیه

مطمئنم خیلی قوی تر میشه

بله ایشون الان چیزی از آواز نمیدونن و فقط تقلیدی دارن میخونن،اگه تئوری یاد بگیره و با علم پیش بره ص ...

آره مطمعنم پیشرفت میکنه ممنونم گلم 

عزیزم اصفهانه یه سوال داشت ازم پرسید من خودم نمیدونم اگه مشکلی نیست میشه بگین برای اینکه صداش بهتر ب ...

چقدر خوب

یه استاد آواز تو اصفهان میشناسم تو اینستا فالوش میکردم استاد محمدی بود اگه اشتباه نکنم

یه پسر جوون حدودا۳۵ساله سیبیلم داشت موهاشو از پشت میبست سرچ کنید شاید پیداش کردین

یکی از همکلاسیام تو مسابقه آوازش شرکت کرد و برنده شد

زمانش بستگی به تمرین ها و قدرت گرفتن مطلب از طرف ایشون داره

پرده های آوازیو بخواد یاد بگیره تو آواز سنتی حدودا۲سال زمان میبره

حتی بخواد پاپ یا جاز کار کنه بهتره که دوره آواز ایرانی رو بگذرونه چون روی قدرت حنجرش فوق العاده تاثیر میذاره

چقدر براش خوشحال شدم که خانوادش حمایتش میکنن

چقدر خوبه که نواختن پیانو رو هم بلده 

گام هارو میشناسه

پله های آوازو دوتا یکی میره بالا

حتما با استاد کار کنه

آقای محمدی هم واقعا کاربلده

امیدوارم به آرزوش برسه 

بهش بگو میبوسمش😚😚😚

میخواد همدست شیطانش کنه 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .