2777
2789
عنوان

الان وقتشه غرور بذارم وسط...؟؟بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه . راستش متوجه کلام دوست پسرت نشدم که گفت گریه میکنی! ولی دوستانه بهت میگم‌جوری رفتار نکن که ف ...

دوستش بهم زنگ‌زده بود راجب چهارشنبه سوری میگفت بیاید باهم باشیم منم بغض کردم گفتم قهرم بامجید،اونم رفته امار داده مجیدم سریع اس داد گفت گریه نکن توروخدا،جواب ندادم

دوستش بهم زنگ‌زده بود راجب چهارشنبه سوری میگفت بیاید باهم باشیم منم بغض کردم گفتم قهرم بامجید،اونم ر ...

هیچ وقت سعی نداشته باش سر جزئیات به این کم اهمیتی 

قهر رو وسط بکشی .

چون اینطوری فرقی با دخترای دبیرستانی نداری .

اگه فکر میکنی فابته و قصدش جدیه پس سعی بر کنترلش نداشته باش

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
هیچ وقت سعی نداشته باش سر جزئیات به این کم اهمیتی  قهر رو وسط بکشی . چون اینطوری فرقی با دختر ...

اونم‌مثل شما فکر میکنه و سر همین منتظر منه 

امشب پیام بدم؟

چون بارها گفته اگه دوسم داشته باشی الکی ولم‌نمیکنی

اونم‌مثل شما فکر میکنه و سر همین منتظر منه  امشب پیام بدم؟ چون بارها گفته اگه دوسم داشته باشی ...

پیام بده .

و گلایه و اعتراض هم به دنبالش نداشته باش اینجوری‌جلوه بهتری داره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
پیام بده . و گلایه و اعتراض هم به دنبالش نداشته باش اینجوری‌جلوه بهتری داره

خب میشه خواهری کنی و بگی چی بگم؟پیام بدم‌یا ریپلی کنم استوریشو؟

دوس پسر من فقط عاشق اینه در هر شرایطی خوب حرف بزنم ولی خب منم دلخورم

خب میشه خواهری کنی و بگی چی بگم؟پیام بدم‌یا ریپلی کنم استوریشو؟ دوس پسر من فقط عاشق اینه در هر شرای ...

ریپلی کن چطوری خوشتیپ با یه ایموجی اینجوری👈🏻😅

خودش‌متوجه میشه دنبال جنگ‌نیستی

یعنی تا پی ام ندی اونم نمیده؟ یکم باهاش سنگین باش ولی اشتی کن بنظرم زیادی بزرگش کردی و یکم حساس شدی

مجید مواقعی به دست و پام میفته که مثلا مقصر باشه 

این سری فکر میکنه دلیل محکمی برای قهر طولانی نبوده منم آدمی بودم ک بدونه شب بخیر نمیخوابیدم از دیشب بهش پیامم ندادم 

یعنی من پیام بدم یا ریپلی کنم؟

دیگه در نهایت ازین حالت قهر بیا بیرون..و علت کارت رو خیلی خونسرد توضیح بده که وقتی دیدم که منو رسوندی خونه و خودت هنوز نرفتی باشگاه و اونجا وایسادی حس خوبی بهم دست نداد و دلگیر شدم ازکارت، لطفا این حرکت رو دیگه نکن یا لطفا مخفی نکن چیزی از من..