2777
2789
عنوان

الان وقتشه غرور بذارم وسط...؟؟بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 45 پست
مرسی ک آرومم کردید  الان میرم صداش میکنم

خواهش میکنم عزیزم...فقط خیلی خونسرد و ریلکس باش با سیاست...نه که یجور رفتار کنی که خیلی مثلا رنجیده و ناراحتی..حواست باشه حساسیت نشون نده..خیلی قوی و خونسرد باش..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چی بد عادت شه؟

ک هرچی بشه منتظر بشه من برم سمتش 

من خیلی دختر ارومیم اون عصبیه و من همیشه رابطه رو گرفتم دستم ک خراب نشه یا بخاطر مشکلات کاریش حواسم بهش بوده

ببین پسرا کلا باهاشون باید یجور رفتار کنی همیشه با سیاست، یعنی خیلی دلی و اینکه آی من فلان شدم و ناراحتم و الان اشک و گریه و اینا نه...به بار محکم میگی که من نمی‌پسندم شوخی های فلانی رو ( همون دختره)، یجور بهش میفهمونی که اونم جدی و سنگین باشه اجازه زیادی راحت شدن نده بخودش...خودتم با دوستاش جدی و سنگین و رسمی باش همیشه...ولی اینکه این حساسیت رو القا کنی که اون از تو خوشش میاد یا میخواد بین مارو بهم بزنه و اینا...نه این چیزارو نباید بگی و دوستتم حساسش کنی،

ک هرچی بشه منتظر بشه من برم سمتش  من خیلی دختر ارومیم اون عصبیه و من همیشه رابطه رو گرفتم دستم ...

آها این مورد رو نمی‌دونم خودت بسنج ببین اینجا تو این شرایط چطور اقدام کنی بهتره...میخوای یکم دست نگه دار اگه فکر می‌کنی خودش پیام میده

ببین پسرا کلا باهاشون باید یجور رفتار کنی همیشه با سیاست، یعنی خیلی دلی و اینکه آی من فلان شدم و نار ...

اره متوجه شدم حرفات حقه 

من چن سری گفتم اگه دختره بود واینسا پیششون خوشم‌نمیاد میگه من بااون چیکار دارم خب رفیقم دوس پسرشه نمیتونم بگم‌دوس دخترتو نیار 

بعدم‌اون مثل خواهرمه دنبال داستان نگرد 

چون بیکارم شده زده ب اعصابش همه چی

اره بهترین کار اینه که یه کار پیدا کنه...بعد خود بخود دیگه ازونا کنده میشه...

میخواد بره شرکت نفت ب امید خدا 

تا وقتی میرفت سرکار وقت نمیکرد رفیق بازی کنه از وقتی بیکار شد کرده پاتوق اونجارو دختره ام ک پا میشه هرروز میاد منم ک میبینه میخوره تو ذوقش حسوده

[QUOTE=279357412]میخواد بره شرکت نفت ب امید خدا  تا وقتی میرفت سرکار وقت نمیکرد رفیق بازی کنه از وقتی بیکار شد ...[/QUOTEخوب بسلامتی، آره متوجهم چی میگی ...یه چیزی بود بچه ها تو نی نی سایت نوشته بودن و میگفتن😅🤦اگه میخوای کسی رو دور کنی سوره کوثر بخونی فوت کنی بهش...😁😁سرچ کن تو نت ببین چی پیدا میشه، بخون به دختره بره رد کارش..

[QUOTE=279357412]میخواد بره شرکت نفت ب امید خدا  تا وقتی میرفت سرکار وقت نمیکرد رفیق بازی کنه ا ...

باورت میشه آبجی انقدر روش حساسم ک دختره میاد سمتش دست بده بدنم‌میلرزه درصورتی ک با دوس دخترای بقیه رفیقاش این مدلی نیستم 

باورت میشه آبجی انقدر روش حساسم ک دختره میاد سمتش دست بده بدنم‌میلرزه درصورتی ک با دوس دخترای بقیه ر ...

آره..سعی کن تو ذهنت کم رنگش کنی و پر و بال بهش ندی..در عین حال این روش هم امتحان کن..اصن رفتی یه آیة الکرسی بخون دور بشه‌اگه وجودش بار منفی داره ..چون میفهمم چی میگی آدم نسبت به بعضی ها حس خوبی نداره..بهترین کار همین

آره..سعی کن تو ذهنت کم رنگش کنی و پر و بال بهش ندی..در عین حال این روش هم امتحان کن..اصن رفتی یه آیة ...

مرسی ازت امیدوارم خدا برات همیشه خوب بخواد خیلی ارومم کردی