2777
2789
عنوان

میشه یکم بیاید ارومم کنید 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 58 پست

خدا بهترین ها رو نصیبت کنه عزیزم...

دلم خواست بغلت کنم تا آروم بشی 

منم ی دوست دارم دقیقا مث شما هست تقریبا ۲۰ سال ازدواج کرده و همسرش هر روز بایکی هست ولی میگه نمیتونم جدا بشم فقط به من زنگ میزنه و گریه میکنه😔😔

اِن شالله خدا خودش بهت صبر بده

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهترین ها رو نصیبت کنه عزیزم... دلم خواست بغلت کنم تا آروم بشی  منم ی دوست دارم دقیقا مث ...

ممنونم گلم واقعا اروم میشم وقتی با شماها صحبت میکنم زمونه ی بدیه یه خانم اینقدر زجر بکشه 

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
دلش میخواد تو رو طلاق بده یا خودت میخوای طلاق بگیری

بعید نیس بخواد چون تو روم میگه اونو از تو بیشتر دوس دارم برام با ارزشتر درحالی که برام میمرد البته خیانت هم میکرد و منو میخواست قبلا

ممنونم گلم واقعا اروم میشم وقتی با شماها صحبت میکنم زمونه ی بدیه یه خانم اینقدر زجر بکشه 

مطمئن باش تاوان این دل شکستن و میدن حالا به وقتش.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بعید نیس بخواد چون تو روم میگه اونو از تو بیشتر دوس دارم برام با ارزشتر درحالی که برام میمرد البته خ ...

عزیزم غصه نخور یک روزی مثل س گ پشیمون میشه حالا ببین کی گفتم تو سعی کن خودتو نبازی خودتو به خدا رها همه ی کارای دنیا دست خدا نیست مثلا وقتی یکی خیانت میکنه کاملن دست خودشه پس از خدا ندون فقط از خدا بخواد جوابشو بده چون جواب دادن خدا خیلی قشنگ تره باور کن 

چطور فهمیدی؟

همینجور ساکت واستادی؟

وقتی قشنگ بهش نشون ندادی خشتکش رو نکشیدی سرش پر رو شده دیگه نمیترسه

یعنی چی چیا رو بهت میگه؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

وایی خدا چجوری تحمل میکنی تو روت میگه نمیخوامت 😔

خب دارم بهش میگم برو من جلوت و نگرفتم خودش نمیره 🥺اونم ازاده طلاقش و گرف دیگه چکار کنم خودم برم خواستگاری براش وقتی خود نامردش نمیره

خدایا چقدر تاپیک خیانت😪 چرا مردا اینجوری میکنن؟ هار شدن😕

والا من از زمانی که خیانت مد نبود شوهرم خیانت میکرد من خر بساز بودم😪

چطور فهمیدی؟ همینجور ساکت واستادی؟ وقتی قشنگ بهش نشون ندادی خشتکش رو نکشیدی سرش پر رو شده دیگه نمی ...

خب عزیزم بار اولش نیس الان که میبینی هیچ غلطی نمیکنم جایی ندارم پشتوانه ندارم هنری ندارم دوتا بچه دارم که دلم برا اینا میسوزه وقتی بچت بهت میگه مامان چندسال دیگه نمیشه تحمل کنی بعد که بزرگ شدم طلاق بگیر بنظرت من مادر اینجا چکار کنم