2777
2789
عنوان

میشه یکم بیاید ارومم کنید 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 58 پست
خونتو ول نکن حقتو بگیر ینی چرا انقد ب این مرد رو میدی ک بعدا بگ چقد خیانت کردن راحته وزنم ...

فعلا که هستم ببینم تقدیر چیه

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم بار اولش نیس الان که میبینی هیچ غلطی نمیکنم جایی ندارم پشتوانه ندارم هنری ندارم دوتا بچه دا ...

بگردم الهی درکت می‌کنم

منظورم این بود بچزونیش

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بگردم الهی درکت می‌کنم منظورم این بود بچزونیش

خدای ما هم بزرگه میمونم تا هر وقت دیگه خودش خواست بره بهم خونه و بچه هارو بده اون وقت جلوش و نمیگیرم

شاید دو دله شاید هنوز دوست داره خب ببین درد چیه باهاش آروم حرفتو بزن 

حرف زدم عزیزم باور کن زن اروم و مهربونیم اگه نبودم تا الان نمیموندم نشستم منطقی حرف زدم ولی ادمی که سرش باد کرده هیچی حالیش نیس

خدای ما هم بزرگه میمونم تا هر وقت دیگه خودش خواست بره بهم خونه و بچه هارو بده اون وقت جلوش و نمیگیرم

قطعا خدای تو بزرگه عزیز دلم. خداروشکر بچه هات کنارتن سالمن خودت سلامتی 

کاش یکم بچزونی اش بترسه ازت سرجاش بشینه مرتیکه خر

آره همه حق و حقوق ات رو بگیر ازش همه اش رو به نام کن

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

برو کلاس هنری

آهنگ بزار تو خونه برقص

برو تو گوشی بعد بلند بلند بخند

اگه گفت چی شده بگو هیچی بزار تو خماری بمونه

تحریک اش کن توجه کنه بهت

باهاش سرسنگین باش رو نده ولی با بچه هات برو بیرون پارک برین گردش  باهاشون قش قش بخند

رانندگی کن تو ماشین آهنگ بزار بلند کن بخون

آرایش کن از خودت عکس بگیر

تو هم ی جوری رفتار کن انگار برات اهمیتی نداره بسوزون اش