الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو راه خیلی ریلکس باهام حرف میزد و میخندید انگار چیزی نیس ولی من دلم پر خون بود وقتی راحت از عشقش جلوم حرف میزنه و از من بیشتر براش محترم تر و دوسش داره چطور میتونم بی تفاوت باشم
بدون ک تموم میشه و همش ی خاطره میشه تنها کاری ک باید بکنی اینه بعد از طلاق پیشرفت کنی از هر فرصتی استفاده کن تا خودتو بالا ببری اینقدر که خوشحال باشی از تصمیمی که گرفتی امیدوارم خوشبخت شی
ما ی فامیل داریم زنه طلاق گرفت حتی مهریه هم از مرده نخواست اینقدر الان پیشرفت کرده به جاهای بالا رسیده پول در میاره اوووه برای پسرش کادوهای میلیونی میگیره
میدونی کاش دست به زن داشت کاش معتاد و رفیق باز بود خیلی خوبه همه چیز تمام فقط همین زن باز بودنش ریده به همه چیز الانم که دیگه زن بازی نیس و عشقش صداش میزنه و اونم داره جهیزیه میخره حتما شوهرم بهش گفته من چند ماهی از شر این خلاص میشم و ازاد میشم