2777
2789

۱۵۰ پول داریم.با دو تا بچه هم بدون ماشین خیلی سخته 

می خواستیم یه پراید دست دوم بخریم یکم مسافرت بریم 

ولی با این طرح یکپارچه پیش فروش خیلی دودل شدم 

به نظرتون چیکار کنیم ؟

همون پراید رو بخریم یا بازم صبر کنم و پولم رو بلوکه کنم😐

اخه معلوم نیست کی بدن. ممکنه تا اواخر سال دیگه هم طول بکشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شخصیم رو بگم من جای شما باشم پراید رو میخرم چون معلوم نیست برنده بشم یا نه ولی قیمت پراید چندماه دیگه بیشتر میشه و با ۱۵۰تومن نمیتونم هیچی بخرم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چون بنده یک عدد نادان هستم نظری مدارم و تاپیک رو ترک میکنم 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
گفتن اگ از وضع تحویل راصی نبودن میتونن انصراف بدن

اینو نمیدونستم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....