2777
2789

دوستان یا من خیلی بد دل شدم از وقتی تو نی نی سایتم و مردا رو میبینم اینجا یا واقعا ایشونم جزو همون دسته هولاس

تاپیک قبلیم پستای اخرو نگا کنین یه آقایی بعد از ۲ روز از آخرین کامنت تاپیکم برام پست گذشته اخرشم نوشته گیسو جان بعدم نوشته درخواست دوستی مو قبول کن گیسو که راجب جو نی نی سایت حرف بزنیم توام مثل من ناراضی هستی😐😐

اگه شد اسکرینو میزارم وگرنه خودتون برین بی زحمت نی نی یارو تگ کنین که شر همچین مردایی کم بشه چون تگ من آبی نمیشه

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم اهای امید با توام  گیسو چان و مرررگ گیسو جان و درد

وای اصن مو ب تنم سیخ شد من اسمم گیسو نیست ب خاطر موهام نامزدم هر از گاهی میگه گیسوکمند یا گیسو 

اینجوری خوندم پیمشو ته دلم ریخت استرس گرفتم

.
وای اصن مو ب تنم سیخ شد من اسمم گیسو نیست ب خاطر موهام نامزدم هر از گاهی میگه گیسوکمند یا گیسو  ...

اینایی میان این سایت جای خاهران ما هستند عزیز 

استرس چیه بر.ی.ن بهش بره

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

عزیزم بی زحمت تو تاپیک قبلیم رو اون آقا ریپلای کنین و تگ کنین نی نی یار رو ممنونم

بی خیال چندروزپیش هم برای من اتفاق افتاداقاهم صحبت میخواست مطمئن شداهلش نیستم کلللی بارم کرداسم کاربریش هم به اقانمیخورد البته پروفایلش نوشته بودم که من دقت نکردم فکرکن سه نصفه شب میفرستادبیداری میگفت منم متولد۶۳هستم میتونیم هم صحبتای خوبی باشیم هققققق

اینایی میان این سایت جای خاهران ما هستند عزیز  استرس چیه بر.ی.ن بهش بره

آخه شوهرم اصلا دوست نداره نی نی سایت باشم بعد الان اینارو ببینه که دیگه دعوای شدیدی بینمون راه می افته☹️💔

.