2777
2789
عنوان

بیاین ببینین این آقا چی بهم گفته+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 35380 بازدید | 31 پست
وای اصن مو ب تنم سیخ شد من اسمم گیسو نیست ب خاطر موهام نامزدم هر از گاهی میگه گیسوکمند یا گیسو  ...

خواهر من استرس برای چی ؟ 

چه اتفاقی افتاده که بخوایید استرس بکشید و خودتون رو اذیت کنید ! 

اگر اذیتی شدید به راحتی میتونید گزارش بزنید حتی نیاز به این تاپیک هم نبود !

همونجا نی نی یار رو تگ می‌کردید مشکل رفع میشد !

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اصن مو ب تنم سیخ شد من اسمم گیسو نیست ب خاطر موهام نامزدم هر از گاهی میگه گیسوکمند یا گیسو  ...

عزیزم تاپیک نزنین چون اینطوری زیاد تگ میشم و کسانی که کار دارن تگ هام رو نمی بینم تو همون تاپیک تگم میکردین رو پستشون یا پستش رو گزارش میزدین و صبر میکردین چون طول میکشه رسیدگی کنم یا همون جا به یک کاربر میگفتین تگم کنه یه نفرم تگ کنه می بینم بستمش 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بی خیال چندروزپیش هم برای من اتفاق افتاداقاهم صحبت میخواست مطمئن شداهلش نیستم کلللی بارم کرداسم کارب ...

وای واقعنم عق داشتم میخوابیدما یه سوال داشتم میخواستم تاپیک بزنم اعلانات رو چک کردم هم سوالم هم خوابم پرید 

هرچی فحششون بدیم کمه چقد مردای هول زیاد شدن 

.
آخه شوهرم اصلا دوست نداره نی نی سایت باشم بعد الان اینارو ببینه که دیگه دعوای شدیدی بینمون راه می اف ...

یه چیزایی رو اقایون نباید بفهمن منم همسرم نمیدونه نی نی سایتم تو هم بهش بگو حذف کردی نداری خوشت نیومده

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

وای واقعنم عق داشتم میخوابیدما یه سوال داشتم میخواستم تاپیک بزنم اعلانات رو چک کردم هم سوالم هم خواب ...

میگفتم من متاهل بادوتابچه چه حرفی میتونم باهاتون داشته باشم میکفت اشکالش چیه؟؟؟؟؟مرزهای وقاحت روردکرده بود