2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب ادمیه به کل باهاشون قطع ارتباط کنین جوری که قهرین اینطوری جایی که باشین نمیان 

بخدا بارها این کارو کردم دیگه خودم خسته شدم از دست رفتاراش تولد باشه عید باشه ولنتاینی.......

نترس عزیزم شوهر شما تا اینجای کار ذات خودش درست بوده ازین به بعدم اعتماد کن اگرم میترسی یعنی بی اعتمادی میتونید توی جمع جدیتر باشید چشم نخورید یا کار ناشایستی انجام نده و به شوهرت بسپر تشر بزنه و اگه دفعه ی بعد پیامی داد بگه ممنونم ابجی و ازین حرفا و ...

ب شوهرتم بگو انفالو بلاکش‌کنه

شوهرم شماره ش رو کلا حذف کرد،طرفمه ،اما بخدا ازعمد وقتی که میخوان بیان خونمون همیشه زنگ میزنم رو گوشی شوهرم که بااون هماهنگ کنه،شوهرمم بنده خدا اصلا جواب نمیده خودم جواب میدم،روز تولدش خدا شاهده زودتر من براش استوری گذاشت و قلب و گل هم پایینش،به معنای واقعی روانی شدم

خواهر زاده بابام فوت کرد بابام چند سری خرجی به زن و بچش داد از دلسوزی دختره فک‌کرده بابام شوگر ددیشه هر دفه به هر بهونه ای زنگ پیام اره بچم‌مریضه نداریم یا دلم تنگه شوهرمه اهنگ غمگین میفرسته😐

دلت تنگ نیست به درک ب جهنم جمع کن خودتو 

دیگع زنگ بزنه بابام‌گوشیو میده مادرم 

مادرمم سرسنگین حرف میزنه باهاش 

بعضی زنا خیلی بی شرفن قشنگ زندگی خراب کنن 

از سفر برگشتین؟رفت و آمدتو قطع کامل کن..ب شوهرتم بگو حواسشو جمع کنه..

شوهرم کامل طرف منه،بی اهمیتش می‌کنه ،از رو نمیره ،مثلا شوهرم داره با اقاشون صحبت می‌کنه این خودش میندازه وسط و سرصحبت میگیره دستش

بخدا بارها این کارو کردم دیگه خودم خسته شدم از دست رفتاراش تولد باشه عید باشه ولنتاینی.......

تکلیفتو با اون خانم و شوهرت یه سره کن بگو من خوشماز این ادم نمیاد همونطوری که اگه تو از فلان شخص فامیل که وضعیت درستی نداره خوشت نمیاد و نمیخوای من باهاش هم کلام شم منم میخوام توی حریم و چهار چوب زندگیم هر نوع ادم معلوم الحالیو راه ندم به اون خانمم حضوری اگه دیدی میفهمونی فلانی من بلانسبت. ... نیستم اگه اینجا رو رو سرت خراب نمیکنم بخاطر اینه که حرمتای فامیلی حفظ بشه بعدشنه جواب پیام نه زنگ نه دیدارای دیگشونو بدین

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
مگه شوهرت محلش میده .رفت وآمدتو قطع کن به شوهرتم بگو

ن خداروشکر اصلا تو این فکرا نیست فقط این وسط کاسه کوزه ها سرتون خورد میشه،گوشی دومش هم بخاطر من می‌ذاره خونه که فکروخیال نکنم،

هی خواهر اگه بدونی چقدر پررو تشریف داره اگه بدونی چقدر سرد رفتار میکنم باهاش و از رو نمیره واقعا دیگ ...

با همسرت جدی صحبت کنید

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
یه رفتاری پیاده کن واسش که هر جاببینه یابفهمه هستی نیاد

برا خودش برنامه ریخته بود که عید تو کامل بمون شهرستان تا من نیمه دوم باشوهرت برگردم،گفتم مگه شوهر نداری بااون هماهنگ کن با تخم هم بهش گفتم،خواهرشوهرش گفت ولش کن آخر سر توهم مثل من کارت به دکتر اعصاب و روان میکشه