2777
2789
نترس عزیزم شوهر شما تا اینجای کار ذات خودش درست بوده ازین به بعدم اعتماد کن اگرم میترسی یعنی بی اعتم ...

اصلا جواب نمیده ن پیام نه زنگ،یبتر به اقاشون گفته بود خانمم خیلی فداکاری کرده برام تاابد مدیونشونم،خانم همون آقا درآورد گفت هرکسی جای خانمت می‌بود برات فداکاری میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خودش برنامه ریخته بود که عید تو کامل بمون شهرستان تا من نیمه دوم باشوهرت برگردم،گفتم مگه شوهر ند ...

نه نباید اصلا کم بیاری بر اعصابت مسلط باش فکر نکنه عصبیت کرده ولی اصلا کم نیارواسش کاری کن به غلط کردن بیفته

اصلا جواب نمیده ن پیام نه زنگ،یبتر به اقاشون گفته بود خانمم خیلی فداکاری کرده برام تاابد مدیونشونم،خ ...

عجب بشری هست کلا روابطتونو قطع کنید

سلامت روان خودت و حفظ زندگیت مهمتره....تازه باید مواظب باشی که رو بچه هات اثر نگذاره رفتاراش

اصلا هدیه ازش قبول نکنید

کم کم راه رو داره برا خودش باز می‌کنه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
تکلیفتو با اون خانم و شوهرت یه سره کن بگو من خوشماز این ادم نمیاد همونطوری که اگه تو از فلان شخص فام ...

شوهرم طرف کنه خداروشکر در طول این چند سال هیچگونه کار بدی ازش سرنزده،میمونه این خانم چندبار خواستم بطور جدی باهاش صحبت کنم شوهرم اجازه نداد گفت بدتر می‌کنه فامیل هستیم ،فقط بهش اهمیت نده و بهونه بیار تا نیاد خونمون

با همسرت جدی صحبت کنید

اره صحبت کردم این دوروز،میگه خب چکار از دستم برمیاد بگو تاهمونو انجام بدم،،باهام هماهنگ میشه بخدا اما اون زنیکه........قرارشد نه زنگ و نه پیام جواب بدیم چه از طرف شوهرش چ از طرف خودش،ماهم خیلی وقته رفت آمد نمی‌کنیم ،اوناهم خواستن بیان بهونه بیاریم

اصلا جواب نمیده ن پیام نه زنگ،یبتر به اقاشون گفته بود خانمم خیلی فداکاری کرده برام تاابد مدیونشونم،خ ...

عقده داره میترسم دور از جون حکایت اون خانومی بشه زن داداشش از حسادت بختش اسید پاشی کرده بود بهش بهتره با یه مشاور خبره صحبت کنید نی نی سایتیا اکثرا خودشون زندگی ناموفقی دارن نمیتونن خوب مشورت بدن 

اره صحبت کردم این دوروز،میگه خب چکار از دستم برمیاد بگو تاهمونو انجام بدم،،باهام هماهنگ میشه بخدا ام ...

آفرین روال کار رو همینطوری ادامه بده

باز الحمدلله که همسرت سربراه هست ولی بازم تیز باش هرجا بود نرو اصلا چرا با خانواده اون خانوم و آقا شما میرید جایی

این زن دنباله فرصته.... خیلی حواستو جمع کن 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
عجب بشری هست کلا روابطتونو قطع کنید سلامت روان خودت و حفظ زندگیت مهمتره....تازه باید مواظب باشی که ...

بخدا اینقدر سرد برخورد میکنم شوهرم. بنده خدا توهرجمعی ک اون باشه بخاطر من نمیاد گوشیش  بهم میده یا کلا شمارشو مسدود کرده ک تماس میگیره باهاش

عقده داره میترسم دور از جون حکایت اون خانومی بشه زن داداشش از حسادت بختش اسید پاشی کرده بود بهش بهتر ...

ادم اگه عقل شعور داشته باشه بخدا با یه نگاه می‌فهمه طرف دوسداره باهاش در ارتباط باشه یانه،هرچی ما سردتر اون گرم تر ،خیلی کنه هست،قراره برم پیش مشاور چون دوسال اعصاب و آرامش برام نذاشته

شوهرم طرف کنه خداروشکر در طول این چند سال هیچگونه کار بدی ازش سرنزده،میمونه این خانم چندبار خواستم ب ...

درست میگه حرص درار هستا ولی ادم بی ارزشیه که اینطور هرز میپره محل ندین جفتتون مثل شوهر خواهرشوهرش ول میکنه میره سراغ بعدی

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
آفرین روال کار رو همینطوری ادامه بده باز الحمدلله که همسرت سربراه هست ولی بازم تیز باش هرجا بود نرو ...

اصلا باهاش جایی نمیریم من کلا ببینم زن اینقدر بی حیا باشه خودم حالم بد میشه،اون سفر رو هم خواهرشوهرش،برنامه ریزی کرد گفت وقتی فهمید شما میایید اوناهم اومدن