2777
2789
عنوان

با دوست بیشعوری که

65 بازدید | 7 پست

آقا من یکی از دوستام بهم گفتش قراره دوشنبه بره تولد

بهم گفت بهش یکی از لباسامو بدم 

منم اصلا از این آدما آدما تو اینجور مواقع ادا دربیارن نیستم

نصف لباسام خونه دوستامه چن ماه چن ماه

گفتم بهش باشه عزیزم فک کردم دوشنبه صب ببرم براش اونم نگفت زودتر

آنروز صب زنگ زده گفت بیا بهم بده

گفتم من حالم زیاد خوب نبست بیا خودت خونمون ببر

قرار بود ی جایی تحویلش بدم ن ب اون دور باشه ن ب من

گفت بیا اونجا

کفتم نمیتونم راه بزم حالم خوب نیست دوشنبه صب برات میارم 

گفت من دوشنبه نیستم

بهش گفتم بزار عشقم الان بهت زنگ میزنم

ده بار تو ساعتای مختلف بهش زنگ زدم ااشغال بود ..

بلاکم کرده 

با آیت بیشهور چیکار کنم

کاره کی بد بوده؟

وا😐دوستت خیلی پررو تشریف داشته🤨

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(

براش منفعت داری نترس چن روز دیگه از بلاکی درمیاره

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخام صد ساله سیاه دربیاره دختره ی پرو میگم پیامی چیزی بهش بدم تو وات بفهمه مردم گاو نیستن؟

نه بی محلش کن

لباسات دستشه؟

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
نه بی محلش کن لباسات دستشه؟

ی ست هودی شلوار تو خونشون دارم

دو ماه پیش داده بودم بهش دیت رفتنی بپوشه

چن بارم خواستم ازش بگیرم چون زیاد نمی‌پوشیدم پشت گوش مینداختم میگفتم حالا میگیرم دیگه من ک نمیپوشیدمش

اونم بهم نمیگف اصلا بیا ببر و اینا

ی ست هودی شلوار تو خونشون دارم دو ماه پیش داده بودم بهش دیت رفتنی بپوشه چن بارم خواستم ازش بگیرم چ ...

یجوری مودبانه برو بگیرش....