2777
2789
عنوان

ایا من شبیه کدوقلقله زنم؟🤨😂+عکس

216 بازدید | 13 پست

دیروز داشتیم خونه مامانمو تمیز میکردیم،یهو عکس بچگیامو پیدا کردم،از اونجاییکه همسرم ماموریته عکسشو براش فرستادم،اولش قربون صدقه ام رفت،بعد زنگ زده میخنده میگه شبیه کدو قلقله زن بودی😂🤦🏼‍♀️،حالا من زیربار نمیرم اما اون اصرار داره که شبیهش بودم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذ

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]

بینم 

پزشکان اعلام کردند ،                                                         اگر در مورد دیگران قضاوتی نکنید ،                                      لال نمیشوید ⁦(⁠●⁠_⁠_⁠●⁠)⁩                                                         اگه با حرف من مخالفی ریپ نزن ⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩

تروخدا اول بزارین عکسوووووووو.این چیه یاد گرفتین 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من یه بار عکس بچگیمو فرستادم گفت ماشااااالا سیبییییل😐😂

🤣🤣🤣🤣🤣

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]

منو یکی لایک کنع

😐 بگذار تاپیک های دیگه به من احتیاج دارن 💔😂

پزشکان اعلام کردند ،                                                         اگر در مورد دیگران قضاوتی نکنید ،                                      لال نمیشوید ⁦(⁠●⁠_⁠_⁠●⁠)⁩                                                         اگه با حرف من مخالفی ریپ نزن ⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩