2777
2789

پدر شوهرم تو سن نزدیک ۹۰ سالگی زن هفتم‌ رسمیشو‌گرفته 

زنش سی و سه سالشه و دو تا دخترم داره که شوهرش بهش نداده و اهوازن خودشم فولاد شهر زندگی میکرد که به وسیله دوستش که قراره بود اون زنش بشه دوست صمیمیشو ‌پیچوند با پدرشوهرم که خیلی پولداره دوست شد بعدم سره یه جریانی یمدت زندانی شد و‌با وکیلی که ما براش گرفتیم و شبانه روز تلاش کردیم ازاد شد نگو قبلتر و تو‌همین تماسای زندان و … بعده اون مخ شوهره شل وول هول منو‌ زده باهاش دوست شده لاو میترکونه طوری که شوهرم رفتارش با من خیلی عوض شد همش پرخاشگر بود عصبی بود زنه هرروز چند ساعت چند ساعت زنگ میزد وقتی من شاکی میشدم شوهرم داد بیداد میکرد و میگفت دارم کارای اومدنش از اصفهانو انجام میدم باز من سکوت کردم و چند روز پیش مسجاشو یواشی دیدم همرو‌پاک کرده بود و چند تا که مونده همش از زندگی کردن باهم و اینا حرف زده بودن…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا لعنت کنه هرچی آدمه خونه خراب کنه

پدرشوهرت نود سالشه زن ب چیش بوده دقیقا

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

مگه جای مادرش نیست

محرم ابدی حساب میشه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

به نظرت این زن نگرانی داره ؟ 😐😐

بذار شوهر اسکلتو ول کنه چند روز دیگه 

که یه درس حسابی بگیره دیگه با یه زن  هرزه نره

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"