2777
2789
عنوان

داداش بدبختم

672 بازدید | 31 پست

دلم برا داداشم میسوزه همیشه تا اونجایی که یادم میاد همش دنبال درس و کارو درس بود اما همیشه سرتاسر زندگی این بچه پر بد بیاری بود از مشکلاتش با خانوادمون (ما خانواده پرفکتی نداریم و همیشه پر از دعوا بوده)تا اینکه الان دنبال یه سری کارای دادگاهه و.‌..

امروز پیشم دردودل کرد میگه یه دختره رو چندماهه باهاش اشنا شده دوست معمولی بودن تو یه اکیپ اما داداشم دوسش داشته تا اینکه دختره براش خواستگار اومده حالاهم دختره راضیه میگه اما میگفت وقتی میبینم پسره هم چندتا خونه داره هم ماشین هم کار خوب که از پدرش ارث رسیده میگه ترجیح میده همون دوست معمولیش باشه و خودشو خوشحال نشون بده با دوستش      کلی نصیحتش کردم که بهش بگو گفت وقتی من این همه سال دوییدمو به چیزی نرسیدم اما کنار اون پسره اینده اش تضمینه چرا بگم که دوستیمونم خراب شه نمیدونم بخدا چیکار کنم فقط اومدم اینجا بگم شماها دلتون پاکه برای اروم شدن دلش دعا کنین که اونم بتونه یه زندگی خوب برای خودش درست کنه از این وضع بیاد بیرون دیگه طاقت درد کشیدنشو ندارم💔

اگه دختره تصمیم ازدواج داره چرا باید باهاش دوست بمونه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه وقیح‌ یعنی دوست معمولی باشه وقتی نامزد داره چه چیزا😧😳😳

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱

ای بابا  

بازم همون داستان همیشگی برتری پسرا به هم از نظر مادی  

چقد از جونای شایسته سر این مسئله عذاب کشیدن

حاضری جونتو برای طرفت بدی و اولین هاتو باهاش تجربه کردی

ولی یهو یکی از اون ور پیداش بشه و چون فقط پولداره بیاد دست عشقتو بگیره و ببره ( بدون تجربه حتی یک خاطره باهاش   )

خیلی سخته

خیلی...