2777
2789
عنوان

اگ کلی پول داشتم ......

354 بازدید | 48 پست

بیاین ادامش بدین و بگین چیکارا میکردین🙃

خودم:ب بچه های خیریه ها کمک میکردم و ب اونایی که تو بیمارستانا هستن و هزینه درمان رو ندارن و ب بچه های بهزیستی و در نهایت میرفتم دنبال عشق و حاللل😂

غروردخترونه اتروارزشمندتر از اینبدونکه باکوچکترین سختی جا بزنی•|👸🏻🌱|•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دغدغه منم بچه هایی هستن که بی گناه به این دنیا آورده میشن و مجبورم برای نیازهای اولیه شون کار کنن

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

همینجوری میگی ولی پولدار بشی خسیس میشی😐

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

کلی واسه مامانم خرج میکردم تفریحی زیارتی هرچی که عشقش بکشه براش فراهم میکردم 

یک زمان غافل شدم  صد سال راهم دورشد                     آنقدر بیراهه رفتم  تا دو چشمم کور شد                                                                                                                کتاب سفر روح بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم و کاملا دیدگاهم رو نصبت به جهان هستی عوض کرد  این کتاب رو بارها و بارها باید خوند                                                        (به راستی که قضاوت تنها و تنها مخصوص خداوند است ) کاش بتونیم به این جمله عمل کنیم                                                                              (کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸اما به خاطر اینکه نمی خواستم تاپیکام بمونه مجبور شدم بگم تعلیقم کنن)
همینجوری میگی ولی پولدار بشی خسیس میشی😐

ولی من اینجور آدمی نیستم

میدونم خودم😁

کاش نا محدود بود اون دارایی....اول ب اطرافیانم کمک میکردم برا اجیام و مامانم انقد میذاشتم ک دیگه رو ب کسی نزنن برا پول

بعدش برا هرکی ک نیازمند بود خریدای خونه رو میکردم برای اون کسایی ک مریض دارن و پول رو با قرض جور میکردن پول میدادم تا درمان شن......چقد خوب بود اگه همچین چیزی وجود داشت کاش میشد💥

دکترا ک این هم پول دارن چرا خودشون هزنه درمان و عمل و..رایگان انجام نمیدن؟ 😬

منم خیلی ب این فک میکنم😐😐😐

کلی واسه مامانم خرج میکردم تفریحی زیارتی هرچی که عشقش بکشه براش فراهم میکردم 

وای ک مامان تمام داراییه و اولویت هم اونه همیشه🙃