2777
2789
عنوان

اگ کلی پول داشتم ......

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 48 پست
ولی من اینجور آدمی نیستم میدونم خودم😁

بخدا میگی ولی باور کن خسیس میشی🤦‍♀️

باورررر کن خسیس میشی خسیسسسس🤣

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
دقیقا ،یکی از نزدیکانم خیلی خیره خیلی زیاد ،الان ارث چند صد میلیاردی بهش رسیده میگه حیفم میاد کمک کن ...

واقعا؟😐

حالا من پولدار شدم میام همتونو مهمون میکنم ب هر چی ک خواستین😁

غروردخترونه اتروارزشمندتر از اینبدونکه باکوچکترین سختی جا بزنی•|👸🏻🌱|•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بنیاد درست میکردم که از کسایی که استعداد دارن تو تحصیل حمایت میکردم...

برای بنیاد یجورایی رسانه هم درست میکردم که علم و دانش رو با تهیه ویدئو های خوب و کلاس و سمینار رایگان ترویج میکردم...

به نظرم برای اصلاح وضع جامعه باید اساسی و از این راه پیش رفت...

برای خودمم آرزوی خیلی بزرگی ندارم که بخوام با پول برآوردش کنم...

بخدا میگی ولی باور کن خسیس میشی🤦‍♀️ باورررر کن خسیس میشی خسیسسسس🤣

یادم باشه تورو ، پولدار ک شدم بت پیام میدم فقط لب تر کنی😂

خوبه؟

دقیقا ،یکی از نزدیکانم خیلی خیره خیلی زیاد ،الان ارث چند صد میلیاردی بهش رسیده میگه حیفم میاد کمک کن ...

دقیقا پولدارا خود خواهن فقط به فکر  خودشونن  به هیچکس کمک نمیکنن

من بابام وضعش خوبه بقیه براش مهم نیس فقط خودشون

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
دقیقا پولدارا خود خواهن فقط به فکر  خودشونن  به هیچکس کمک نمیکنن من بابام وضعش خوبه بقیه ...

آدم تا آدم هست ولی

بعضیا تا ب ی چیزی میرسن دیگه کسیو نمیبینن

بعصیا هم همیشه حواسشون ب همه هست

یادم باشه تورو ، پولدار ک شدم بت پیام میدم فقط لب تر کنی😂 خوبه؟

انشالله پولدار بشی ولی من بابام همینجوریه بخدا هیچکس براش مهم نیس یعنی در واقع خودخواهه فقط ب عشق و حال خودش میرسه

منظورم هیچکس مهم نی یعنی همین بهزیستی ها اینا 

اول خونه و ماشین و چیزایی که خودم دوست دارم و کار بارای خودم حل میکردم.

وقتی چیزی دیگه نیاز نداشتم بقیش کمک 

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
آدم تا آدم هست ولی بعضیا تا ب ی چیزی میرسن دیگه کسیو نمیبینن بعصیا هم همیشه حواسشون ب همه هست

شاید از توی ۱۰۰ درصد پولدار ۱۰ درصدش دیگران براش مهم باشه

آدما رو خرید و فروش میکردم .‌.. البته فقط آدمای بدو با پولم کاری میکردم زندگیشون حروم ش

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

به داداشم کمک میکردم ازدواج کنه (۳۳ سالشه) کمک میکردم ماشینشو عوض کنه

خودم بخاطر کبد چربم میرفتم دنبال درمانم و بقیه اش هم به کودکان کار کمک میکردم

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔