2777
2789
عنوان

تجربه من در مورد سقط مکرر و بارداری موفق بعد از آن

| مشاهده متن کامل بحث + 41720 بازدید | 66 پست
به نظرت سقط مکرر جای امید بیشتری داره یا کسی که اصلا باردار نمیشه؟دوستم سه سال شده که باردار نمیشه، ...

برا سقط مکرر باید علتشو پیدا کرد وگرنه دوباره تکرار میشه برا مورد دوستتم خوب باید وزنشو کم کنه و اگه نتیجه نمیگیره میکرو کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم ولی قوی باش و دنبال درمانش باش پیش دکتر خوب برو و وقتتو با دکترای الکی هدر نکن

عزیزم تحت نظر دکتر عارفی ام.خیلی خوشحالم برات که بالاخره دلت شاد شده❤️

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
مشکلتو تشخیص داده؟

عزیزقراربود دوماه دارو مصرف کنم داروهام اینو فولیک فرتیل سی ام کیوتن آسپرین ویتامین ایی بود که متاسفانه یکی از بستگان فوت شد نتونستم ادامه بدم یک ماه بیشتر هم هست که زنگ میزنم به مطب جواب ندادن قرار شده که بعد عید حضوری برم پیششون دکتر اورولوژیست هم یه نامه داده که باید بدم به دکتر عارفی عزیزم بمن نگف مشکلم چیه چون قرار بود دوباره برم ولی من جهش هموزیگوت و هتروزیگوت دارم تو ژن های انعقادی💔

عزیزقراربود دوماه دارو مصرف کنم داروهام اینو فولیک فرتیل سی ام کیوتن آسپرین ویتامین ایی بود که متاسف ...

منم جهشام همینا بودم انوکسا ۴۰۰۰ زدم آره عارفی نمیگه داروهارو بعد بارداری میده 

پس مشکل انعقادیو که حتما داری

منم جهشام همینا بودم انوکسا ۴۰۰۰ زدم آره عارفی نمیگه داروهارو بعد بارداری میده  پس مشکل انعقاد ...

اره عزیز انعقادی دارم ولی ایمنی هیچی ازش در نیومد جالب اینه تو آزمایش تخصصی خون هم مشکلی نبود از روی آزمایش ژنتیک مشخص شد

اره عزیز انعقادی دارم ولی ایمنی هیچی ازش در نیومد جالب اینه تو آزمایش تخصصی خون هم مشکلی نبود از روی ...

خوبه که ایمنی نداری آره برا اینا باید آزمایشهای ژنتیک بدی منم دادم و مشخص شد

خوبه که ایمنی نداری آره برا اینا باید آزمایشهای ژنتیک بدی منم دادم و مشخص شد

عزیزم خیلی خوشحالم که نتیجه صبرتوگرفتی خواهش میکنم برای منتظرا هم دعاکن من خودم تو جهنم دست وپامیزنم واقعاسخته

به نظرت سقط مکرر جای امید بیشتری داره یا کسی که اصلا باردار نمیشه؟دوستم سه سال شده که باردار نمیشه، ...

نمیشه گفت ولی اونی که باردار نمیشه حداقل ذهنیتش مثل ما نیست،مشکلش فقط باردار نشدنه

من شخصا حتی باردار هم بشم خوشحال نمیشم.بدتر همش ناراحتم،استرس میگیرم.نگرانم.کلی حس منفی میاد سراغم که هیچ جایی واسه خوشحالی نمیمونه

چون خیلی زخم خوردم سر این جریان

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
منم سقط مکرری بودم. ۴ تا   به لطف خدا پنجمین بارداری ام موفق بود.

پنجمی رو چیکار کردی؟منم ۴ تا سقط داشتم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏