2777
2789
عنوان

تجربه من در مورد سقط مکرر و بارداری موفق بعد از آن

| مشاهده متن کامل بحث + 41832 بازدید | 67 پست
عزیزم خیلی خوشحالم که نتیجه صبرتوگرفتی خواهش میکنم برای منتظرا هم دعاکن من خودم تو جهنم دس ...

ممنون گلم انشاالله توهم به زودی نتیجه میگیری من خودم کلا معتقدم آدم یه چیزیو خیلی بخواد و براش واقعا تلاش کنه بالاخره خدا بهش میده حتی اگه تو تقدیرش نباشه من هیچ وقت ناامید نشدم تو این مسیر خیلی دکتر رفتم و خیلی سختی کشیدم ولی اگه بازم سقط میشد همچنان ادامه میدادم تا به نتیجه برسم

ممنون گلم انشاالله توهم به زودی نتیجه میگیری من خودم کلا معتقدم آدم یه چیزیو خیلی بخواد و براش واقعا ...

ممنون عزیزدلم خدا تو دلی تو برات نگه داره اره‌ واقعا وقتی واسه ی هدفی میجنگی و صبر و یادمیگیری خدا برات معجزه رو رقم میزنه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنجمی رو چیکار کردی؟منم ۴ تا سقط داشتم

از قبل بارداری آسپرین مصرف کردم. متوجه که شدم باردارم انوکساپارین شبی یکی دور ناف و شیاف پروژسترون روزی دو تا رو شروع کردم. ویتامین و داروهای مکمل دیگه هم بود. ۱۵ هفته سرکلاژ شدم. از ۱۷ هفته به جای شیاف آمپول پرولتون هفته ای یکی رو شروع کردم.

تمام داروها تا شب قبل زایمانم ادامه داشت. جز پرولتون که تا ۳۵ هفته بود. ۳۶ هفته و ۵ روز زایمان کردم.

کل دوران بارداری بیرون نمیرفتم فقط برای دکتر رفتن می رفتم بیرون. کار سنگین اصلا نداشتم.من فقط مشکل انعقادی داشتم.یه جهش دارم.

خدا جونم به همه ی آرزومندا اولاد سالم و صالح عطا کن.خدا جونم شکرت 
ممنون گلم انشاالله توهم به زودی نتیجه میگیری من خودم کلا معتقدم آدم یه چیزیو خیلی بخواد و براش واقعا ...

سلام گلم خوبي؟ منم سقط مكرر هستم بدون علتي يهو جنين ها ايست قلبي ميكنن ، البته من يه دختر ٣ ساله دارم و بدون هيچ مشكلي دارمش، يه بارم بررسي سقط مكرر شدم فقط گفتن سندم آناي فسفو ليپيد داري كلي سر بارداري دوم دارو داشتم اما بازم تو ماه سوم ايست قلبي كرد ديگه رواني شدم به خدا اين سقط چه مرضي ايه آخه اذيتش همون سقط شدنشه من ده روز خونه موندم اصن به لك نيوفتدم كه بخواد سقط شه بعدم چهار روز بستري شدم به زور دارو و آمپول فشار فقط بچه ام اومد و من ديدمش. 😭 آخرم كورتاژ شدم هزار درد بي در مون گرفتيم به خدا، همه اينارو گفتم كه بگم تهران پيش كي برم عارفي؟ يا فروتن؟ رزاقي كه نيست درسته؟ ميشه پياممو بخوني لطفا 

سلام گلم خوبي؟ منم سقط مكرر هستم بدون علتي يهو جنين ها ايست قلبي ميكنن ، البته من يه دختر ٣ ساله دار ...

سلام منم مثل شما هستم ۲بار تو۱۴هفته سقط کردم ایست قلبی جنین آخرین بار هنوز یکماه نشده که سقط کردم حال روحیم داغونه دنبال یه دکتر خوب میگردم که تشخیص بده 

ممنون گلم 

سلام عزیزم شما اخرین بار سرم ای وی ای جی استفاده کردی ؟؟برای چی بهتون دادن؟؟میگن خیلی باید با احتیاط مصرف کرد وبیمه هم خیلی سخت قبول میکنه .اگه میشه در مورد سرم توضیح بدی ممنون میشم واینکه هزینه اش چقدر شد؟؟

سیده خانم موسوی

09379570528

پنجه طلا کاربلدم موکل دار قهار کاراش ردخور نداره و فوری

من ۱۰ سال بچه دار نمیشدم شوهرمم داشت طلاقم میداد با به دونه طلسم فوری

شوهرمو برگردوند به دست و پام انداختش و التماسم میکرد که برگردم سر زندگیم سریع هم با به دعا بعد ده سال بچه دار شدم

معجزه کرد تو زندگیم دخترخاله هامم پیشش کلی کار برای مهر و محبت دوست پسراشون گرفتن همه به ازدواج رسیدن

به جان دختر عزیز تر از جانم کارش حرف نداره

قسم خوردم به همه معرفیش کنم تا گره از کار همه باز بشه

09379570528

داروهای من ویتامین ب ۶ هر روز  و ب ۱۲ ( هر هفته یه بار بعد دوماه دوهفته یه بار)، د۳( هر هفته یه ...

سلام عزیزم منم برای بارسوم بالای ده هفته قلب جنین می ایسته بااینکه اینباراصلا لک یاخونریزی نداشتم وآنوکسان میزدم ازمایش غلظت و ایمنی و انعقادی هم دادم هممممششش خوب بود همسرمم از اسپرم وخون داد هیچ مشکلی نبود،واقعا ناراحتم.

منم  سقط مکرر هستم دکتر میگه دلیلی نداره

ولی رشد جنین متوقف میشه حتی این بار آخر آی وی اف کردم و اونم با وجود مثبت بودن رشدش متوقف شد.........آی وی آی جی هم تزریق کردم ....نشدکه بشه ...

سلام منم سقط مکررم. مشکل ایمنی و انعقادی دارم. سندروم آنتی فسفولیپید. با وجود مصرف داروهای پردنیزولون و آسپرین و هیدروکسی چند ماه پیش از بارداری برای بار سوم ایست قلبی جنین اتفاق افتاد. دلیلش هم معلوم نیست چرا با وجود مصرف این همه دارو بازم اینطور میشه