2777
2789

سلام خانما من مشکل سقط مکرر داشتم و خواستم تجربه خودمو در این مورد بگم

۲۲ سالم بود که عروسی کردم بعد یک سال تصمیم گرفتیم بچه بیاریم البته قبلش من میدونستم مشکل تنبلی تخمدان دارم و اگه قرص نمیخوردم پریود نمیشدم برا همین اول رفتم دکتر ولی هر چی قرص خوردم باردار نمیشدم بعد یکسال اقدام ناموفق رفتم پیش یه دکتر زنان و با داروهای اون اولین ماه باردار شدم.

خیلی ذوق کرده بودم اصلا باورم نمیشد ولی وقتی ۸ هفته رفتم سونو دکتر گفت قطب جنینی فاقد قلب هست و باید سقط کنی بعد یک هفته دوباره سونوی کنترل رفتم که اونم توقف رشدو تایید کرد و من تو خونه با قرص جنینمو سقط کردم که واقعا تجربه تلخ و وحشتناکی بود.

دکترم گفت ناراحت نباش ممکنه برا خیلی ها اتفاق بیوفته بعد چهار ماه دوباره اقدام کردم و باردار شدم که وقتی رفتم سونو دوباره گفت کیسه زرده فاقد قطب جنینی هست و تایید توقف رشد😭

دوباره با قرص تو خونه سقط کردم دیگه مطمئن شدم که من یه مشکل جدی دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جون کامل گفتی خبرم کن شاید مشکل ماهم همین باشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
مشکل منم هست

به نظرت سقط مکرر جای امید بیشتری داره یا کسی که اصلا باردار نمیشه؟دوستم سه سال شده که باردار نمیشه، هیچ مشکلی هم‌نداره پریوداش منظم و ….فقط خیلی چاقه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
مشکلت چی بود

جهش انعقادی دارم تو آزمایش ژنتیک مشخص شد بعد سقط اول اندومترم نازک شده همسرمم مورفوش ضعیفه الانم یکسال باردارنشدم مشکل من یکی دوتا نیس هی داره بیشتر میشه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓