2777
2789

دکو رو با اکسیدان قاطی کن بزار ب سرت 45 دقیقه بعد بشور، بعد رنگ هات بزار

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکو کرم همون کرم پلاتینه یا رنگ ۳صفرهست؟

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
ممنونم . میزان نداره؟ یعنی به چه نسبتی مخلوط کنم

غلظ ماست هم زده، اما نهایت یک یا دو درجه روشن کنه

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 
دکو کرم همون کرم پلاتینه یا رنگ ۳صفرهست؟

دکو با سه صفر فرق میکنه، دکو یه دکلره ی ضعیفه

خیلی ممنونم مارک خاصی مد نظرتونه؟

ن کلا بنظرم ب درد نمیخوره الکی گرونه

عه پس چیکار کنم😁

دکلره کن ی دور بعد رنگ کن